Σαβ10242026

Last updateΠαρ, 23 Οκτ 2026 8am

Δημοσκοπικό προβάδισμα 8% υπέρ παραμονής Βρετανίας στην Ε.Ε.

m bretania europaiki enosi simaies brexit

Η εκστρατεία για την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει προβάδισμα 8 ποσοστιαίων μονάδων έναντι αυτών που πιέζουν για μια έξοδο από την Ε.Ε., έδειξε δημοσκόπηση. Η τηλεφωνική έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών Ipsos MORI, έδειξε ότι 49% των ερωτηθέντων θα ψηφίσουν υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, σε σύγκριση με 41% που είπαν ότι θα ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1.023 ενηλίκων από τις 19 ως τις 22 Μαρτίου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν αντανακλά πλήρως τον αντίκτυπο στις προθέσεις ψήφου που μπορεί να έχουν οι βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Μαρτίου στις Βρυξέλλες και είχαν αποτέλεσμα τον θάνατο 35 ανθρώπων.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

 

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52