Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δρομολογείται το F/B “Andros Queen” της Golden Star Ferries

0golden star

Ξεκινάει δρομολόγια μεθαύριο Πέμπτη 6 Ιουλίου το F/B “Andros Queen” της Golden Star Ferries στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Το πλοίο ολοκλήρωσε τη μετασκευή του στο Πέραμα και βρίσκεται ήδη στη Ραφήνα. Απομένουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα λύσει κάβους εκτελώντας το απογευματινό δρομολόγιο με αναχώρηση στις 16.45’.
Το πλοίο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαθέτει πρωτόκολλο για 1.400 επιβάτες εκ των οποίων οι 106 μπορούν να φιλοξενηθούν σε καμπίνες. Έχει μεταφορική ικανότητα στα γκαράζ του 380 ΙΧ ή 70 φορτηγών οχημάτων. Θα ταξιδεύει με υπηρεσιακή ταχύτητα 21,5 κόμβων. Διαθέτει κατάστημα και 5 Bar εκ των οποίων το ένα θα προσφέρει και γρήγορο φαγητό.
Η χωρητικότητα του πλοίου είναι 7005 gross tonnage, το βύθισμά του είναι πέντε μέτρα, το ολικό μήκος του (LOA) είναι 134 μέτρα και το πλάτος του είναι 21.03 μέτρα.Τα αδέλφια Στεφάνου θέλουν να αυξήσουν τη μεταφορική ικανότητα του στόλου τους σε φορτηγά οχήματα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πλοίο είναι υπό ελληνική σημαία και είναι εγγεγραμμένο στο νηολόγιο της Άνδρου, στην ιδιαίτερη πατρίδα των πλοιοκτητών Στεφάνου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter