Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

15 Χρόνια ANEKORAMA

0ANEKORAMA

Το ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ, το εταιρικό περιοδικό της ANEK LINES, συμπληρώνει 15 χρόνια κυκλοφορίας και τα γιορτάζει με ένα επετειακό, συλλεκτικό τεύχος γεμάτο καλοκαίρι, ταξίδια, συναρπαστικές lifestyle προτάσεις, φως και θάλασσα!

24 τεύχη ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ, χιλιάδες σελίδες, εκατοντάδες αφιερώματα στην ιστορία, τον πολιτισμό, μα πάνω από όλα σε μαγικούς προορισμούς.

Το περιοδικό ταξιδεύει & φέτος τον αναγνώστη στην “ατελείωτη” Κρήτη, ένα από τα αδιαφιλονίκητα ισχυρά brand names του παγκόσμιου τουρισμού.
Οι Evan Posley και SteMajourneys αποτυπώνουν μοναδικά τη φυσική γοητεία αλλά και την ψυχή της Κρήτης με τον φακό τους και αιχμαλωτίζουν τα ωραιότερα μυστικά της.

Στα Χανιά, περιμένει τον επισκέπτη & ένα σπουδαίο ταξίδι στο χώρο και στον χρόνο μέσα από το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, που αποτελεί μία κιβωτό πολιτισμού, που διασώζει πολύτιμα “πειστήρια” της ιστορίας του τόπου.

Από την πλούσια ύλη του περιοδικού, που βρίσκεται ήδη στα πλοία της ANEK LINES, ξεχωρίζουν επίσης:
Το οδοιπορικό στους περίφημους Δολομίτες, τα “Χλωμά Βουνά” των Άλπεων, με την επιβλητική φυσική αρχιτεκτονική. Η διάσημη Cortina d’Ampezzo με την κοσμοπολίτικη ιστορία και την ρετρό αύρα, τα συγκλονιστικά, κρεμασμένα στο κενό καταφύγια, η υψηλή κουζίνα που κρύβεται σε απλές ξύλινες καλύβες και η ιδιαίτερη κουλτούρα της περιοχής, συνθέτουν το μαγευτικό puzzle ενός ξεχωριστού προορισμού για κάθε εποχή και κάθε επισκέπτη.

Η συνέντευξη με τη Μαρίνα Σάττι. Η σπουδαία τραγουδοποιός με τις εντυπωσιακές μουσικές σπουδές και το αστραφτερό ταλέντο μιλάει για την πορεία της στη μουσική σκηνή και την επιτυχία της Μάντισσας, τον καινούργιο της δίσκο με τίτλο «YENNA», την «ποιητικότητα» της Κρήτης και τις ανέμελες αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων στο Ηράκλειο, αλλά και για την ιδιαιτερότητα του να μεγαλώνεις σ’ ένα πολυπολιτισμικό σπίτι με δύο γλώσσες, δύο θρησκείες, δύο κουλτούρες...

Το αφιέρωμα στα 100 χρόνια από το 1922 και το ξερίζωμα των Ελλήνων από τις προαιώνιες εστίες τους μετά τη Μικρασιατική καταστροφή. Ο άθλος της ενσωμάτωσης 1.5εκ. προσφύγων σε ένα κράτος με μόλις 5.5εκ. πληθυσμό αναδεικνύεται μέσα από φωτογραφικά ντοκουμέντα που καταγράφουν το δράμα και την ελπίδα μιας νέας ζωής.

Και βέβαια, όπως πάντα, στα ελληνικά και τα αγγλικά, το ΑΝΕΚΟRAMA δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να γνωρίσουν καλύτερα την ANEK LINES μέσα από τα τελευταία νέα & τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία. Καθώς επίσης, να ενημερωθούν για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς της ΑΝΕΚ & τις εν πλω παροχές.

Και φέτος, το περιοδικό κυκλοφορεί δωρεάν, στα πλοία και τα πρακτορεία της ΑΝΕΚ LINES σε ειδική ατομική συσκευασία για τη μέγιστη ασφάλεια των αναγνωστών, ενάντια στην πανδημία.
Ωστόσο και ηλεκτρονικά μπορείτε να ξεφυλλίσετε το ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ ανατρέχοντας στον σύνδεσμο:
https://www.anek.gr/anek_prod/flipbook/anekorama/T24/index.html

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter