Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

EUROFERRY OLYMPIA: Δύο πλέον οι αγνοούμενοι (UPD)

0Euroferry Olympia88

Δύο πλέον είναι οι επίσημα αγνοούμενοι από το ναυτικό ατύχημα του EUROFERRY OLYMPIA καθώς νωρίτερα εντοπίστηκε σε γκαράζ του πλοίου η σορός άνδρα. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ανεύρεση και των άλλων δύο επίσημα αγνοούμενων αλλά και για την εξακρίβωση μήπως στα γκαράζ υπήρχαν και παράτυποι μετανάστες.

Euroferry Olympia: Βγήκαν τα πρώτα φορτηγά- Αναζητούνται οι 3 αγνοούμενοι

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των τριών αγνοουμένων του ναυτικού ατυχήματος του Euroferry Olympia καθώς ήδη ξεκίνησε η επιχείρηση εξόδου κατεστραμμένων φορτηγών και των οχημάτων που βρίσκονται στο εσωτερικό του πλοίου.

Από το πλοίο έχουν απομακρυνθεί τις τελευταίες ώρες 14 φορτηγά οχήματα με τους ειδικούς εμπειρογνώμονες να αναζητούν ίχνη των αγνοούμενων μέχρι στιγμής όμως χωρίς αποτέλεσμα. Το συνεργείο ναυαγιαίρεσης της MEGATUGS | SALVAGE & TOWAGE έχει προχωρήσει σε απάντληση τουλάχιστον 600 κυβικών νερού από το εσωτερικό του πλοίου, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ευστάθειά του ενώ ρίψεις νερού γίνονται εξωτερικά για τη μείωση του θερμικού φορτίου. Όταν θα ολοκληρωθεί η απομάκρυνση όλων φορτηγών και των οχημάτων από το εσωτερικό του πλοίου αναμένεται να γίνει και η απάντληση των περίπου 700 τόνων καυσίμων του πλοίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter