Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε και άλλη σορός στο πλοίο- 6 πλέον οι αγνοούμενοι (UPD)

0Φ33

Το άνοιγμα του καταπέλτη του Euroferry Olympia αναμένεται να είναι η «τελευταία πράξη» των δραματικών ωρών αγωνίας που ζουν οι οικογένειες των αγνοούμενων. Πριν από λίγο σύμφωνα με ενημέρωση της αρμόδια υπηρεσίας του Λ.Σ. εντοπίστηκε και άλλη σορός στο πλοίο γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των απωλειών εκ των αγνοούμενων του ναυτικού ατυχήματος.

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε και άλλη σορός στο πλοίο- 7 πλέον οι αγνοούμενοι (UPD)

Ώρα με την ώρα σβήνουν και οι ελάχιστες ελπίδες να βρεθούν εν ζωή οι λοιποί αγνοούμενοι καθώς πριν λίγο άλλη μία σορός εντοπίστηκε από την ΕΜΑΚ.

Ώρα με την ώρα οι έρευνες συνεχίζονται αλλά η συνολική εικόνα θα σχηματοποιηθεί μετά το άνοιγμα του καταπέλτη.

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε τρίτη σορός στο πλοίο- 8 πλέον οι αγνοούμενοι

Σε τραγωδία εξελίσσεται η διαδικασία εντοπισμού των αγνοούμενων επιβατών του Euroferry Olympia. Νωρίτερα εντοπίστηκε στο δεύτερο κατάστρωμα και τρίτη σορός η οποία θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση. Αυτή τη στιγμή αγνοούνται ακόμα 8 άτομα. χθες λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ είχε εντοπιστεί και άλλη μια σορός στο 2ο κατάστρωμα. Στο εσωτερικό του πλοίου δεν υπάρχει πλέον φλόγα παρά μόνο μεγάλη ποσότητα καπνού. Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζεται, ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος νέας αναζωπύρωσης της φωτιάς

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter