Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Saos Ferries: Αγόρασε πλοίο και ψάχνει το νέο του όνομα

saos

Το γιαπωνέζικο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Mishi», αγόρασε πρόσφατα η SAOS Ferries.

Είναι ένα πλοίο που ναυπηγηθηκε το 2001, έχει μήκος 89,5 μέτρα πλάτος 14 μέτρα. Το πλοίο όπως αναφέρει στο facebook η εταιρεία θα υποστεί ευρείας κλίμακος μετασκευή με την άφιξη του στην Ελλάδα προκειμένου να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Μετά τις επισκευές το πλοίο θα μπορεί να μεταφέρει 150 ΙΧ αυτοκίνητα και 700 επιβάτες.
Σε ανάρτησή της στο facebook η εταιρεία SAOS Ferries αναφέρει ότι "το νεοαποκτηθέν πλοιο της SAOS FERRIES ταξιδεύει αυτήν την στιγμή με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Εχει διανύσει χιλιάδες μίλια έχοντας κάνει στάσεις ανεφοδιασμού στην Μανίλα και Σιγκαπούρη. Επόμενες στάσεις του, ειναι το Κολόμπο της Σρί Λάνκα και η Τζέντα. Στην συνέχεια μέσω Σουέζ θα έρθει στην Ελλάδα!
Στον Πειραιά θα μετασκευαστεί κυρίως εσωτερικά, χωρίς να αλλάξει τις κύριες γραμμές του ωστε να μεταφέρει εκατόν πενήντα ΙΧ αυτοκίνητα και επτακόσιους επιβάτες.
Ειναι καιρός λοιπόν να του δώσουμε ενα σωστό όνομα!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΝΟΙ ΜΑΣ!
Προτείνεται μας ονόματα στέλνοντας μηνύματα στο messenger
Ο νονός το όνομα του οποίου θα επιλεγεί θα ταξιδεύει δωρεάν με το πλοίο μαζι με το αυτοκίνητο του και την οικογένεια του (τεσσερα μέλη) για όσο αυτό θα ανήκει στην εταιρεία μας. Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι του ενός, που θα προτείνουν το όνομα που θα επιλεγεί, θα γίνει κλήρωση".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter