Πεμ08052021

Last updateΠεμ, 05 Αυγ 2021 10am

Πειρατεία: Αλλάζουν τα δεδομένα στον Κόλπο του Άντεν

0HRA indian ocean 01 09 2021Αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με τις πειρατικές επιθέσεις ανοικτά της Σομαλίας σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της υπό αναθεώρηση των πλαισίων της High Risk Area και της HRA που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο φέτος.

Απελευθερώθηκε το Asphalt Princess

der vonΈνοπλοι επιβαίνοντες που κατέλαβαν χθες το δεξαμενόπλοιο Asphalt Princess υπό σημαία Παναμά εγκατέλειψαν το πλοίο, το οποίο τώρα κατευθύνεται προς τις ακτές του Ομάν.

Πειρατική επίθεση ανοικτά του Ομάν

0Mercer Street ZodiacΗ ZODIAC Maritime επιβεβαίωσε επίθεση πειρατείας στο δεξαμενόπλοιο Mercer Street υπό σημαία Λιβερίας στα ανοικτά των ακτών του Ομάν.

Σε χαμηλό 27ετίας οι πειρατικές επιθέσεις!

somali pirate 1Τα επεισόδια πειρατείας το πρώτο εξάμηνο του έτους έπεσαν σε χαμηλό 27 ετών, σύμφωνα με το Διεθνές Ναυτιλιακό Γραφείο.

Πειρατεία: BIMCO, INTERCARGO, I.C.S., INTERTANKO και OCIMF καλωσορίζουν το Deep Blue Project

0οπλοBIMCO, INTERCARGO, I.C.S., INTERTANKO και το OCIMF εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξή τους για την έναρξη του Deep Blue Project της Νιγηρίας κατά της πειρατείας.

Ψήφισμα του ΙΜΟ για συνεργασία στην καταπολέμηση της πειρατείας στον Κόλπο της Γουινέα

piratis 45678Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΙΜΟ) ζήτησε αυξημένη συνεργασία και δράση για την αντιμετώπιση της κλιμάκωσης του αριθμού και της σοβαρότητας των επιθέσεων στην περιοχή του Κόλπου της Γουινέας, η οποία απειλεί τη ζωή και την ευημερία των ναυτικών και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Πειρατεία: Υπεγράφη η Διακήρυξη του Κόλπου της Γουινέα

somali pirate 1Μέχρι στιγμής, 99 ναυτιλιακές εταιρείες, οργανισμοί και κράτη σημαίας, συμπεριλαμβανομένης της BIMCO, έχουν υπογράψει τη Διακήρυξη του Κόλπου της Γουινέας για την καταστολή της πειρατείας, η οποία ξεκίνησε στις 17 Μαΐου 2021.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ