Πεμ10212021

Last updateΠεμ, 21 Οκτ 2021 12pm

Σε ιστορικό χαμηλό οι πειρατικές επιθέσεις

0IMB report 3Q 2021Το ICC International Maritime Bureau (IMB) ανέφερε τον χαμηλότερο αριθμό αναφερόμενων περιστατικών πειρατείας και ένοπλων ληστειών για τους πρώτους εννέα μήνες του 2021 σε σύγκριση οποιουδήποτε έτους από το 1994.

Κόλπος Γουινέα: Ιστορικό χαμηλό σε πειρατικές επιθέσεις

somali pirate 1Ιστορικό χαμηλό στις πειρατικές επιθέσεις.

Πειρατεία: Αυξάνουν οι υπογραφές στη Διακήρυξη του Κόλπου της Γουινέας

pirates nigiria 2Οι υπογραφές για τη Διακήρυξη του Κόλπου της Γουινέας για την καταστολή της πειρατείας πλησιάζουν τις 450 και περίπου 60 οργανώσεις που εδρεύουν στην Ασία έχουν προσχωρήσει από την έναρξή της τον Μάιο του 2021.

Σομαλία: Περιστατικό πειρατικής επίθεσης

piracy 4rfΈνα σκάφος, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή προς ώρας, δέχθηκε επίθεση 100 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της πρωτεύουσας της Σομαλίας και μόλις 5,7 νμ από τις ακτές σύμφωνα με το United Kingdom Maritime Trade Operations.

Πειρατεία: Στον Κόλπο της Γουινέα το USS Hershel "Woody" Williams

0800x 1Στον Κόλπο της Γουινέα κατέπλευσε το ελικοπτεροφόρο των ΗΠΑ USS Hershel "Woody" Williams στο πλαίσιο της στήριξης της αμερικανικής κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πειρατείας στον Κόλπο της Γουινέας.

Πειρατεία: Αλλάζουν τα δεδομένα στον Κόλπο του Άντεν

0HRA indian ocean 01 09 2021Αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με τις πειρατικές επιθέσεις ανοικτά της Σομαλίας σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της υπό αναθεώρηση των πλαισίων της High Risk Area και της HRA που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο φέτος.

Απελευθερώθηκε το Asphalt Princess

der vonΈνοπλοι επιβαίνοντες που κατέλαβαν χθες το δεξαμενόπλοιο Asphalt Princess υπό σημαία Παναμά εγκατέλειψαν το πλοίο, το οποίο τώρα κατευθύνεται προς τις ακτές του Ομάν.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ