Παρ03312023

Last updateΠαρ, 31 Μαρ 2023 6pm

Ιατρικό οδηγό δημοσιοποίησε το ICS

bulk ships 000Το ICS δημοσιεύει νέο πρακτικό ιατρικό οδηγό ορόσημο που μπορεί να προσφέρει μια αξιοσημείωτη διαφορά στη ζωή των ναυτικών και των αλιέων στα πλοία.

ΥΝΑΝΠ Γιάννης Πλακιωτάκης: Η Ελλάδα πράττει το αυτονόητο. Προστατεύει τα θαλάσσια σύνορα της

0nayt9Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την προσφορά τους στην διάσωση ανθρώπων, στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης, καθώς και στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος στην θάλασσα.

Ψηφιακό εργαλείο από το Bureau Veritas

0bureau veritasΤο Bureau Veritas παρουσίασε το Cyber Health Analysis Report Tool (CHART) για να βοηθήσει τους πλοιοκτήτες να κατανοήσουν καλύτερα την ψηφιακή αρχιτεκτονική των πλοίων τους (OT / IT), συγκεκριμένες ευπάθειες καθώς και την ετοιμότητά τους για πιθανές απειλές στον κυβερνοχώρο.

Η ΕΕΕ χαιρετίζει την πρωτοβουλία Green Deal Industrial Plan και τονίζει τον καταλυτικό ρόλο της ευρωπαϊκής ναυτιλίας

0travlou melina 930Η ΕΕΕ χαιρετίζει την πρωτοβουλία Green Deal Industrial Plan (GDIP) και των σχετικών νομοθετικών προτάσεων που συζητήθηκαν στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Ενισχύει το DNV την πλατφόρμα δεδομένων Alternative Fuels Insight

0DNVΣτο πλαίσιο μιας προσπάθειας για την επιτάχυνση της απαλλαγής της ναυτιλίας από τις ανθρακούχες εκπομπές, ο νηογνώμονας DNV ενίσχυσε την πλατφόρμα δεδομένων Alternative Fuels Insight (AFI) προσθέτοντας νέα καύσιμα χαμηλών ανθρακούχων εκπομπών, συμπεριλαμβανομένης της μεθανόλης, της αμμωνίας, του υδρογόνου και του υγραερίου.

Εκδήλωση για το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ) και βραβεύσεις!

natvraveiaΗ αλλαγή πλεύσης του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, του αρχαιότερου ασφαλιστικού φορέα της Ελλάδας, και τα αποτελέσματα της προσπάθειας εκσυγχρονισμού του, που οδήγησαν στο να γίνει ο πρώτος φορέας χωρίς ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, έχοντας μηδενίσει τις χιλιάδες εκκρεμότητες στις απονομές κύριων και επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ, παρουσιάστηκαν σε μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε το Ν.Α.Τ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Στην προμήθεια έντεκα νέων περιπολικών σκαφών με υγειονομικό εξοπλισμό προχωρά το ΥΝΝΠ

0limenhiko2Στην προμήθεια έντεκα νέων περιπολικών σκαφών, με υγειονομικό εξοπλισμό προχωρά το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω χρηματοδότησης ύψους 6,6 εκατ. Ευρώ, που έχει εξασφαλιστεί από το Ταμείο για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Συνόρων 2021-2027.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ