Τετ01192022

Last updateΤρι, 18 Ιαν 2022 6pm

Κομβικής σημασίας δωρεά της Ναυτιλιακής Κοινότητας στο Πυροσβεστικό Σώμα

0ΠΥ ΣΥΝΕΝΩΣΙΣΣτην αξιοσημείωτη πρωτοβουλία ενίσχυσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος σε δασικό και αστικό περιβάλλον, προχωρά η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, στο πλαίσιο ενεργειών που υλοποιεί η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα μετά τις σοβαρές συνέπειες των πυρκαγιών του καλοκαιριού του 2021.

Λειτουργικές επεκτάσεις στην Διώρυγα του Σουέζ

0Suez Ένα έργο για την επέκταση τμημάτων της Διώρυγας του Σουέζ αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από δύο χρόνια εργασίας τον Ιούλιο του 2023, δήλωσε την Κυριακή ο πρόεδρος της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ (SCA) σύμφωνα με το Reuters.

Π.Ν.Ο.: Καθορίστηκε ο προγραμματισμός δράσης και το νέο διεκδικητικό πλαίσιο

0πνοΚαθορίστηκε ο προγραμματισμός δράσης και το νέο διεκδικητικό πλαίσιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στις διεξαχθείσες εργασίες του Τακτικού Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Κύπρος: Παρουσιάστηκε το C.O.M.E

0COME web pageΤο Υφυπουργείο Ναυτιλίας παρουσίασε χθες την διαδικτυακή πλατφόρμα C.O.M.E (Cyprus Open Maritime Exchange). Πρόκειται για ένα διαδικτυακό κανάλι επικοινωνίας με την ναυτιλιακή βιομηχανία και την κοινωνία των πολιτών.

Απεβίωσε ο Νικόλαος Χασιώτης

0Xasiotis.originalΣτο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών εψάλη η εξόδιος ακολουθία του Αντιναύαρχου ε.α. ΛΣ και επίτιμου αρχηγού ΛΣ Νικόλαου Χασιώτης που άφησε την τελευταία του πνοή πριν λίγες μέρες.

Η Αθήνα επέστρεψε στην πρώτη θέση ως το μεγαλύτερο ναυτιλιακό κέντρο στο κόσμο

athensΗ έκδοση Leading Maritime Cities 2022 (LMC) κυκλοφόρησε χθες σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Singapore Maritime Foundation (SMF), παρουσιάζοντάς τις πόλεις που διακρίνονται ως διεθνή κέντρα που φιλοξενούν υπηρεσίες της ναυτιλίας.

Το μεγαλύτερο Αγκυροβόλιο Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελλάδας στο Διυλιστήριο της Motor Oil

0Motor SmallΤο μεγαλύτερο Αγκυροβόλιο Ανοικτής Θαλάσσης πολλαπλών ναυδέτων της Ελλάδας (Multi Buoy Mooring), τόσο από πλευράς μεγέθους πλοίων όσο και βάθους, ξεκίνησε τη λειτουργία του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, στο διυλιστήριο της Motor Oil.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ