Τετ05122021

Last updateΤρι, 11 Μαϊ 2021 5pm

Δεν μπορεί να υπάρξει πράσινη συμφωνία χωρίς την μπλε οικονομία

0Πλακ23a«Η κυβέρνησή μας είναι πλήρως αφοσιωμένη στην μπλε οικονομία», τόνισε ο Υπουργός Θαλάσσης της Πορτογαλίας Ricardo Serrao Santos κατά την ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το ελληνικό ναυτιλιακού cluster μπορεί να απογειωθεί…

0κλαστερ1Για την σημασία του Εθνικού Ναυτιλιακού Cluster συζήτησαν κατά την διάρκεια του διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Διονύσης Χριστοδουλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Man Energy Solution LTD, η Ράνια Πατσιοπούλου, Marine Global Strategic Accounts and Business Development και ο Κωστής Φραγκούλης CEO Franman και President of The International Propeller Club (Port of Piraeus).

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

0ypourgeio naftiliasΑνακοινώνεται ότι, η Προκήρυξη για την εισαγωγή ΙΔΙΩΤΩΝ στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr ) (ΑΔΑ:659Α4653ΠΩ-ΒΦΟ), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Το μέλλον δεν είναι στα δεξαμενόπλοια

0marinakisΗ αγορά των κοντέινερ κινείται σε ύψη-ρεκόρ, σημείωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών και απέδωσε το γεγονός αυτό στην αυξημένη κατανάλωση εντός κατοικιών που προκάλεσε η πανδημία.

ΕΕ: Τα κράτη-μέλη υπεύθυνα για τον εμβολιασμό των ναυτικών


Josep BorrellΗ ανακοίνωση της Επιτροπής σχετικά με τις στρατηγικές εμβολιασμού και τη διάθεση των εμβολίων κατά της νόσου COVID-19, του 2020 , αναφέρει τους εργαζομένους στον τομέα των μεταφορών ως πιθανή ομάδα προτεραιότητας.

Βασίλης Κορκίδης: Μεγάλη η αύξηση του κόστους μεταφοράς

korkidisΤεράστια προβλήματα και αυξημένο κόστος κατά τρεις φορές, λόγω της έλλειψης εμπορευματοκιβωτίων και της δραστικής μείωσης της ικανότητας αποστολής από την αρχή της πανδημίας.

Σειρά συσκέψεων στη Μυτιλήνη του γ.γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

0Κουτουλάκης12Ο νέος Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης είχε χθες σειρά συσκέψεων με υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, ενώ ταυτόχρονα είχε σειρά επαφών με τους Μητροπολίτες Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, καθώς και Μεθύμνης κ.κ. Ιάκωβο και Χρυσόστομο, αντίστοιχα, όπως επίσης και με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, καθώς και με την Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ