Τετ06192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ναυτιλιακή βιομηχανία καλεί για δράση μετά την επίθεση στο MV Tutor και στο φορτηγό πλοίο Verbena

0Houthisoldier28Την άμεση αποκλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, προκειμένου να προστατευτούν οι ζωές των ναυτικών, και η ελευθερία της ναυσιπλοΐας, ζητούν 14 διεθνείς Οργανισμοί της Ναυτιλίας.

Προμήθεια ιματισμού και εξοπλισμού για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος

0ΣτολέςΑνακοινώνεται ότι, κατόπιν συνεργασίας των αρμόδιων Διευθύνσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ήτοι της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων (Δ.ΕΠΙΧ.), της Διεύθυνσης Επιχειρησιακών Μέσων (Δ.Ε.Μ.),

Χρήστος Στυλιανίδης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών: «Η Ελλάδα υποστηρίζει σταθερά τον εκσυγχρονισμό του ευρωπαϊκού νομοθετικού πλαισίου για ασφάλεια στη θάλασσα»

0St56Την πάγια θέση της Ελλάδας ότι στηρίζει τις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου της Ε.Ε. που διέπει την ασφάλεια στη θάλασσα επανέλαβε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου Υπουργών Μεταφορών (στη θεματική της ναυτιλίας), που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 18 Ιουνίου 2024.

Έκκληση στους Χούθι να απελευθερώσουν το πλήρωμα του πλοίου Galaxy Leader

0Houthisoldier28Η διαχειρίστρια εταιρεία του φορτηγού πλοίου Galaxy Leader απηύθυνε σήμερα νέα έκκληση για την απελευθέρωση των 25 μελών του πληρώματος που κρατούνται εδώ και επτά μήνες από τους Χούθι.

Στ. Γκίκας: «Ο ζήλος, η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός που δείχνουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην εκτέλεση του καθήκοντος είναι παροιμιώδη»

0Gkikas1Ενημερωτική επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΚΕΠΙΧ) και στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη, όπου ο κ. Γκίκας ενημερώθηκε για το έργο, τις επιχειρησιακές λειτουργίες και δραστηριότητες των Κέντρων Επιχειρήσεων.

Η Ένωση Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας υποδέχτηκε 4 αντιπροσωπίες Κινεζικών Οργανισμών την περίοδο των Ποσειδωνίων

0EnΜε ιδιαίτερη χαρά η Ένωση Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας υποδέχτηκε 4 αντιπροσωπίες Κινεζικών οργανισμών κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων 2024.

Greener Shipping Summit, June 6, 2024, Metropolitan Expo Organised by Newsfront / Naftiliaki, under the auspices of MARTECMA

0νιουσΤουλάχιστον μισό εκατομμύριο ναυτικοί θα πρέπει να επανεκπαιδευτούν την παρούσα στιγμή σε καινούριες τεχνικές αν η “πράσινη τεχνολογία” πλοίων γίνει ο κανόνας, όπως αναφέρθηκε στο 16ο Greener Shipping Summit, την περασμένη εβδομάδα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ