Δευ01242022

Last updateΔευ, 24 Ιαν 2022 7am

Capital Link :Παρουσιάσεις Εισηγμένων Ναυτιλιακών Εταιρειών

box trader 1

Η Capital Link εγκαινιάζει τη σειρά “CAPITAL LINK COMPANY PRESENTATION SERIES” (Παρουσιάσεις Εισηγμένων Ναυτιλιακών Εταιρειών) από 13 έως 27 Ιανουαρίου, 2022 |10:00 πμ – 12:00 μμ, ώρα Ν.Υ.
Η Capital Link διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων, όπου θα συμμετάσχουν τα ανώτερα διοικητικά στελέχη 13 εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών και θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα, τη στρατηγική, και την ανάπτυξη και τις προοπτικές τους σε ένα ευρύτερο επενδυτικό κοινό.
Αυτή η σειρά πραγματοποιείται στις αρχές του έτους και πριν από την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων του 2021, προσφέροντας στους επενδυτές την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά νέα κορυφαίων εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών. Ομοίως, οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το προφίλ και τη στρατηγική τους σε ένα ευρύτερο και στοχευμένο κοινό.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο link https://webinars.capitallink.com/2022/company_presentation/ .
ΔΟΜΗ WEBINAR
Κάθε ενότητα θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά. Θα αποτελείται από μια παρουσίαση (slides presentation) διάρκειας 20+ λεπτών, και θα κλείνει με απαντήσεις σε ερωτήσεις (Q&A) των συμμετεχόντων του webinar.
ΕΝΟΤΗΤΑ Q&A - ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους ομιλητές, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, είτε ζωντανά μέσα από την ειδική λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας (Zoom), είτε στέλνοντας τις ερωτήσεις εκ των προτέρων μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
1x1 MEETINGS ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν 1x1 meetings με τις διοικήσεις των εταιρειών μέσα από την Ενότητα “1x1 Meetings” στην ιστοσελίδα της Εγγραφής, ή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

*φωτό αρχείου

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter