Πεμ07252024

Last updateΠεμ, 25 Ιουλ 2024 12am

Boxships: Η κρίση της Ερυθράς αναζωογόνησε τις αγοραπωλησίες

box trader 1Η κρίση της Ερυθράς Θάλασσας έχει αναζωογονήσει τις αγοραπωλησίες πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων καθώς η ζήτηση πλοίων αυξάνεται, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Alphaliner.

Αυξομειώσεις στον εθνικό στόλο

bulk ships 000Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τη Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου (πλοία 100 Κ.Ο.Χ. και άνω) για τον μήνα Μάιο 2024.

64 boxships παραγγέλθηκαν μέχρι τώρα το 2024

box trader 1Αυξάνεται και πληθύνεται ο στόλος των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με τα στοιχεία για παραγγελίες δυναμικότητες στόλων, μεγέθη και συνολικά TEU’s να αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Αυξημένη ζήτηση για boxships – Στροφή στα «μικρομεσαία»

box trader 1Οι παραδόσεις ρεκόρ νεότευκτων 3,1 εκατομμυρίων TEU φέτος δεν αποθάρρυναν τις νέες παραγγελίες, σύμφωνα με στοιχεία έκθεσης του Alphaliner.

Την ανιούσα… τα ναυτιλιακά καύσιμα

0BunkeringΤην 25η εβδομάδα του έτους, οι παγκόσμιοι δείκτες καυσίμων Marine Bunker Exchange (MABUX) συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξομειώσεις στο εθνικό νηολόγιο

bulk ships 000Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τη Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου (πλοία 100 Κ.Ο.Χ.1 και άνω) για τον μήνα Απρίλιο 2024.

Paris MOU 2023: 42 σημαίες στη Λευκή Λίστα

0 δεξαμενόπλοιΗ Επιτροπή του Μνημονίου Συνεννόησης του Παρισιού ενέκρινε κατά την 57η συνεδρίασή της τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων του 2023 και ενέκρινε νέους καταλόγους επιδόσεων για τα κράτη σημαίας και τους αναγνωρισμένους οργανισμούς (ROs).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ