Κυρ10012023

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υβριδικό Σεμινάριο “MARPOL 50 years: Our Commitment goes on”

0XelTsa4Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος’’ ― Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης στη Χίο, σεμινάριο/ ημερίδα με θέμα “MARPOL 50 years: Our Commitment goes on”, σε συνδιοργάνωση με την Eλληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA), στο πλαίσιο του εθελοντικού επιμορφωτικού της προγράμματος διαμοιρασμού γνώσης και καλών πρακτικών για Αξιωματικούς Εμπορικού Ναυτικού και στελέχη εταιρειών ― μελών.

World Shipping Council: Αυξάνουν οι πυρκαγιές σε boxships

0ΦωτιάΚουτaΚατά την τελευταία δεκαετία, οι πυρκαγιές πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων έχουν σημειώσει ανησυχητική αύξηση, με αξιοσημείωτο αριθμό να οδηγεί σε θύματα και συνολικές απώλειες, διαπιστώνει η νέα έκθεση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ναυτιλίας (WSC).

«Ιστορία των Επιχειρήσεων Ωνάση 1924 – 1975»

0ΩνάσηςΤο Ίδρυμα Ωνάση και οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, θα παρουσιάσουν στις 09.10.2023 | Κεντρική Σκηνή της Στέγης, στις 12:00 μ.μ. την έκδοση «Ιστορία των Επιχειρήσεων Ωνάση 1924 – 1975».

Οι επιθεωρητές της ITF

0naytikoiΟι επιθεωρητές της International Transport Workers’ Federation (ITF) κατόρθωσαν να ανακτήσουν για λογαριασμό των ναυτικών 118.529.663 δολάρια από μισθούς ναυτικών που δεν είχαν καταβληθεί μεταξύ 2020 και 2022.

Κοινοπραξία Seapath του Libra Group με την Pilot LNG για κατασκευή σταθμού ανεφοδιασμού LNG στις ΗΠΑ

0Libra GroupΗ Seapath, θυγατρική του Libra Group στον τομέα της ναυτιλίας και η Pilot LNG, LLC (Pilot), μια κορυφαία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο παροχής καθαρών ενεργειακών λύσεων με έδρα το Χιούστον, ανακοίνωσαν σήμερα τη δημιουργία κοινοπραξίας, για την ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία της πρώτης εγκατάστασης υποδομών υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην Ακτή του Κόλπου των ΗΠΑ.

International Propeller Club: Εξελέγη πρώτος αντιπρόεδρος ο Κ. Φραγκούλης

0Φραγκ7Από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε το 97ο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο, η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του International Propeller Club στο Charleston της Νότιας Καρολίνας των Η.Π.Α.

CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC: Επανασυγκρότηση του Δ.Σ σε σώμα

0ΣιΗ από 28 Σεπτεμβρίου 2023 Ετήσια Γενική Συνέλευση, σε συνέχεια της λήξης της θητείας των Διοικητικών Συμβούλων, Βασίλειου Κούφαρη και Σπυρίδωνα Λεούση,

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter