Τετ01192022

Last updateΤρι, 18 Ιαν 2022 6pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Κομβικής σημασίας δωρεά της Ναυτιλιακής Κοινότητας στο Πυροσβεστικό Σώμα

0ΠΥ ΣΥΝΕΝΩΣΙΣΣτην αξιοσημείωτη πρωτοβουλία ενίσχυσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος σε δασικό και αστικό περιβάλλον, προχωρά η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, στο πλαίσιο ενεργειών που υλοποιεί η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα μετά τις σοβαρές συνέπειες των πυρκαγιών του καλοκαιριού του 2021.

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ ICS και IRENA

rupoi ploion6Το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS), το οποίο εκπροσωπεί πάνω από το 80% του παγκόσμιου εμπορικού στόλου, υπέγραψε συμφωνία εταιρικής σχέσης με τον Διεθνή Οργανισμό Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (IRENA) για την υποστήριξη της απαλλαγής του ναυτιλιακού τομέα από τις ανθρακούχες πηγές και του ρόλου του στη μετάβαση προς έναν παγκόσμιο ενεργειακό τομέα που βασίζεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Νέες απώλειες για τον BDI

bulk ships 000Ιάκωβος (Jack) Αρχοντάκης
Commercial Manager TMC MARITIME CO.

Φώτιος –Ευάγγελος Καρλής
Chartering Department TMC MARITIME CO.

Η αγορά ξηρού φορτίου δεν επέστρεψε ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς, συνεχίζοντας να παρουσιάζει πτωτικές τάσεις και αυτή τη εβδομάδα, σε όλα τα μεγέθη.

COSCO: Ένα ειδικό τρένο για… οικιακές συσκευές

0photo china coscoΚινήσεων συνέχεια στον τομέα των logistics. Σύμφωνα με τα στοιχεία η COSCO Shipping εγκαινίασε ένα ειδικό τρένο για οικιακές συσκευές Hisense.

Λειτουργικές επεκτάσεις στην Διώρυγα του Σουέζ

0Suez Ένα έργο για την επέκταση τμημάτων της Διώρυγας του Σουέζ αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από δύο χρόνια εργασίας τον Ιούλιο του 2023, δήλωσε την Κυριακή ο πρόεδρος της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ (SCA) σύμφωνα με το Reuters.

Π.Ν.Ο.: Καθορίστηκε ο προγραμματισμός δράσης και το νέο διεκδικητικό πλαίσιο

0πνοΚαθορίστηκε ο προγραμματισμός δράσης και το νέο διεκδικητικό πλαίσιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στις διεξαχθείσες εργασίες του Τακτικού Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Πέντε 15άρια για την Yang Ming

0Yang Ming YM Wreath on River ElbeΣτην κατηγορία των neo-panamax επενδύει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Yang Ming.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter