Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Canaveral: «Απογειώθηκε» η κρουαζιέρα

0Port CanaveralΕπισπεύδονται οι σχεδιασμοί αλλά και τα χρονοδιαγράμματα για την πρόσθεση μίας ακόμη προβλήτας Port Canaveral της Φλόριντα αφιερωμένης στην κρουαζιέρα καθώς αυξάνονται οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων.

Στη Μεσόγειο και η Oceania Cruises το 2025

0Oceania CruisesΗ Oceania Cruises ανακοίνωσε νέα δρομολόγια για το 2025 στη Μεσόγειο, που κυμαίνονται από εννέα έως 56 ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Celestyal παρουσιάζει τις νέες ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

0ΣελΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3aΗ Celestyal παρουσιάζει μια σειρά από επτά ημερήσιες εκδρομές, τις «National Geographic Day Tours», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε Ελλάδα και Κροατία.

"Stay & Cruise" από την MSC Cruises

0MSCΗ MSC Cruises ανακοίνωσε το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα "Stay & Cruise" του 2024, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να επεκτείνουν την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων σε ένα ταξίδι εννέα ή 10 διανυκτερεύσεων.

Η CLIA παρουσίασε τις θέσεις της για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

0CLIA LogoΗ Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της για την Ευρώπη, κ. Pierfrancesco Vago, συμμετείχε μαζί με το Διεθνές Ναυτικό Επιμελητήριο (ICS), στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7 για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα, στις 13 Απριλίου 2024.

Η Celestyal παρουσιάζει τις νέες θεραπείες spa στο πλαίσιο της εμπειρίας «Sozo Experience»

0σπαΗ Celestyal παρουσιάζει μια σειρά από νέες θεραπείες ευεξίας και spa στο πλαίσιο της εμπειρίας «Sozo Experience» που προσφέρει στα πλοία της, Celestyal Journey και Celestyal Discovery.

CLIA: O τουρισμός κρουαζιέρας έχει ξεπεράσει τα ιστορικά επίπεδά του το 2024

0CLIA LogoΗ Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), η ηγετική φωνή της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας, δημοσίευσε την ετήσια Έκθεσή της για την Κατάσταση της Κρουαζιέρας, μαζί με τη νέα έκδοση «An Ocean of Opportunities», που περιλαμβάνει έκθεση για τις δεξιότητες του εργατικού δυναμικού του κλάδου.

Seatrade Cruise Global - MedCruise: Δεύτερη μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά κρουαζιέρας η Μεσόγειος - Το 29% των λιμένων της Μεσογείου παρέχουν OPS

0κρουαζιεραΗ Μεσόγειος παραμένει η δεύτερη μεγαλύτερη σε παγκόσμια κλίμακα αγορά της κρουαζιέρας σύμφωνα με τα πορίσματα έρευνας που παρουσιάστηκαν από την MedCruise στην διάρκεια τω εργασιών της Seatrade Cruise Global στο Μαϊάμι.

Μαϊάμι – κρουαζιέρα: Ευοίωνο το 2024-25

0guangzhou portΕυοίωνες είναι οι προοπτικές ανάπτυξης του τομέα της κρουαζιέρας για την διετία 2024-25 σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα από την συζήτηση ηγετικών στελεχών των τεσσάρων μεγάλων εταιρειών κρουαζιέρας που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% της παγκόσμιας χωρητικότητας στο Μαϊάμι όπου εξελίσσεται σύνοδος για την παγκόσμια κρουαζιέρα.

Δυναμική η παρουσία της MSC Cruises στην Ελλάδα

0MSC Sinfonia1Η MSC Cruises και η Explora Journeys θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 400 επισκέψεις σε ελληνικά λιμάνια το 2024, στηρίζοντας την τοπική τουριστική οικονομία.

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

0celestyal discoveryTo Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal.

Νέους Μεσογειακούς προορισμούς ανακοίνωσε η Explora Journeys

0EXPLORAIaΗ Explora Journeys ανακοίνωσε χθες μια νέα συλλογή εμπειριών προορισμού στη Μεσόγειο για το 2024. Το νέο πρόγραμμα αποτελεί μέρος της συνεχούς επέκτασης των προσφορών της πριν από την εναρκτήρια μεσογειακή σεζόν του Explora I και του Explora II, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Κρουαζιέρα: Ζημιά κοντά στα 10 εκατ $ «βλέπει» η Carnival από το κλείσιμο του λιμένα Βαλτιμόρης

0BaltimoriΜια αθέατη μέχρι πρότινος δραστηριότητα του λιμένα της Βαλτιμόρης έφερε στο φως η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key από την πρόσφατη σύγκρουση του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Dali».

Ο κλάδος κρουαζιέρας του MSC Group ενισχύει περαιτέρω τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά

0MSC SinfoniaΤο τμήμα κρουαζιέρας του Ομίλου MSC, που αποτελείται από την MSC Cruises και την Explora Journeys, αποκάλυψε σήμερα λεπτομέρειες σχετικά με τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά το 2024.

Φωτιά στο φτερό

0CartnivalΦωτιά στο φτερό της τσιμινιέρας του Carnival Freedom της Carnival Cruise Line ξέσπασε χθες ενώ το κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν στη θάλασσα στις Μπαχάμες.

«Θεαματικό» άνοιγμα…

0MSC BellissimaΗ αγορά κρουαζιέρας της Κίνας ήταν πιο αργή για να ανακάμψει από την πανδημία, καθιστώντας την τελευταία μεγάλη αγορά που έκανε τα πρώτα της βήματα πίσω στον κλάδο στα μέσα του 2023 και τώρα επεκτείνει το homeporting της. Στελέχη του τομέα της κρουαζιέρας κάνουν λόγο για ένα θεαματικό άνοιγμα της αγοράς έχοντας υπόψη τις πρώτες κινήσεις μεγάλων εταιριών που ήδη έχουν ανακοινώσει δρομολογήσεις πλοίων τους.

Η SILVERSEA διευρύνει τη δομή των τιμών, ενισχύοντας την πολυτέλεια επιλογής για τους επιβάτες της

0silverseaΠροσφέροντας στους ταξιδιώτες την πολυτέλεια της επιλογής, η Silversea διεύρυνε τη δομή των τιμών της για να συμπεριλάβει τρεις επιλογές ναύλων, ικανοποιώντας τις ποικίλες προτιμήσεις των επιβατών.Ο δημοφιλής ναύλος all-inclusive Door-to-Door, ο οποίος παρέχει στους επισκέπτες ένα απρόσκοπτο ταξίδι που ξεκινά και τελειώνει στα σπίτια τους, η Silversea έχει ενισχύσει τον ναύλο all-inclusive από λιμάνι σε λιμάνι, ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος σε όλα τα ταξίδια.

Η Celestyal ενισχύει το πρόγραμμα κρουαζιέρων της για το 2025 λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης

0CEL SmallΗ Celestyal ανανέωσε το πρόγραμμα κρουαζιέρων της για το 2025 αυξάνοντας τον αριθμό των κρουαζιέρων «Ονειρεμένη Αδριατική» και «Ημέρες Ερήμου» που βρίσκονται σε προσφορά.

Επιστροφή στην Κίνα για την MSC Cruises

0MSC BellissimaΤο MSC Bellissima κατέπλευσε στη Σαγκάη στις 15 Μαρτίου, σηματοδοτώντας την επιστροφή της MSC Cruises στην Κίνα μετά από τετραετή παύση.

ΕΒΕΠ: Πειραϊκές επιχειρήσεις συναντήθηκαν με τους «leaders» της κρουαζιέρας

0ΕΒΕΠ88Οι «παγκόσμιοι ηγέτες» της κρουαζιέρας συναντήθηκαν στην Ευρώπη, καθώς ο κλάδος καλεί σε δράση για την αύξηση παραγωγής και προμήθειας βιώσιμων καυσίμων πλοίων.

ITB Berlin: «Στροφή» του τουριστικού ενδιαφέροντος σε μη δημοφιλείς προορισμούς

0κρουαζιεραΈνα «δυνατό μήνυμα» εκπέμφθηκε κατά την διάρκεια της τουριστικής έκθεσης ITB Berlin και αφορά στην διαχείριση των τουριστικών ροών σε δημοφιλείς προορισμούς. Εκπρόσωποι τουριστικών φορέων στο περιθώριο της έκθεσης συμφώνησαν ότι θα πρέπει να ανακατευθυνθούν οι τουριστικές ροές καθώς ήδη έχει παρατηρηθεί «κόπωση» από τους τοπικούς πληθυσμούς που ασφυκτιούν από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών την θερινή, και όχι μόνο περίοδο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter