Πεμ08052021

Last updateΠεμ, 05 Αυγ 2021 10am

Παγκόσμιες κρουαζιέρες από την Silversea Cruises

0silverseaΗ Silversea Cruises άνοιξε σήμερα τις γενικές πωλήσεις στην Παγκόσμια Κρουαζιέρα 2024, Άπω Ανατολή-Δύση σχεδιασμένη από τους ειδικούς προορισμού της κρουαζιερόπλοιου ως απάντηση στην ισχυρή ζήτηση για μακρινούς προορισμούς.

Η CELESTYAL CRUISES ολοκληρώνει με επιτυχία τα καλοκαιρινά δρομολόγια στο τέλος Αυγούστου- Τα δρομολόγια θα συνεχιστούν τον Μάρτιο του 2022

0Celestyal MajestyΗ Celestyal Cruises, βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο πρόκειται να ολοκληρώσει με επιτυχία και βάσει του αρχικού της προγραμματισμού τα ειδικά καλοκαιρινά της δρομολόγια.

TUI Cruises: Κρουαζιέρες μόνο για εμβολιασμένους από την Ελλάδα

0tui meinschiff5Η TUI Cruises ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να προσφέρει δρομολόγια αποκλειστικά για εμβολιασμένους επιβάτες στην Ελλάδα από τις 10 Σεπτεμβρίου.

Απεβίωσε ο Ανδρέας Ποταμιάνος (UPD)

0ΠοταμιάνοςΑπεβίωσε χθες ο Ανδρέας Ποταμιάνος και μαζί του «έκλεισε» ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της επιβατηγού ναυτιλίας της χώρας αλλά και της κρουαζιέρας. Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος της τότε ονομαζόμενης Ένωσης Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων (1980-2002).

Με προνομιακά δικαιώματα ελλιμενισμού…

0MSC BellissimaΗ MSC Cruises υπέγραψε πενταετή συμφωνία με την Cruise Saudi για προνομιακά δικαιώματα ελλιμενισμού στο λιμάνι της Τζέντα.

Ρότα για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

0CDCΑνατροπή στην ανατροπή για τις προσφυγές φορέων της κρουαζιέρας κατά του US CDC.

Κρουαζιέρες από την Βαλένθια για την MSC

0MSC GrandiosaΣτις 30 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος ο πρώτος απόπλους από το λιμάνι της Βαλένθια του κρουαζιερόπλοιου της MSC, MSC Grandiosa από το οποίο και θα αποπλέει κάθε Παρασκευή μέχρι την ολοκλήρωση της θερινής περιόδου στις 5 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του λιμανιού, η Βαλένθια αναμένει να δει περισσότερες από 100 προσεγγίσεις αυτό το έτος.

Κρούσμα σε κρουαζιερόπλοιο στην Σιγκαπούρη

0krouazieroploio krousmaΣε καραντίνα στις καμπίνες τους παραμένουν 3000 άτομα σε κρουαζιερόπλοιο στην Σιγκαπούρη. Το κρουαζιερόπλοιο της Genting Cruise Lines που πραγματοποιούσε «κρουαζιέρα φούσκα» επέστρεψε στη Σιγκαπούρη καθώς υπήρχαν υποψίες ότι ένας επιβάτης μολύνθηκε με COVID-19 και οι σχεδόν 3.000 επιβάτες και μέλη του πληρώματος περιορίστηκαν στις καμπίνες τους.

Η CLIA Europe στηρίζει την πρωτοβουλία «Fit for 55» της Ε.Ε.

0CLIA LogoΤο πακέτο «Fit for 55», το νέο νομοθετικό πλαίσιο που καταθέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ενέργεια και το κλίμα, αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα προς την επιτάχυνση των προσπαθειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 55% έως το 2030 και για μηδενικές εκπομπές έως το 2050.

Αρόδο εκτός Βενετίας τα κρουαζιερόπλοια

0venetia kroΑρόδο και εκτός του κεντρικού καναλιού της Βενετίας τα κρουαζιερόπλοια από την 1η Αυγούστου.

Στην Ερυθρά Θάλασσα η MSC

0MSC BellissimaTο MSC Bellissima θα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει πλεύσει ποτέ στην Ερυθρά Θάλασσας στην οποία ξεκινάει κρουαζιέρες από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η MSC. Το MSC Bellissima θα πραγματοποιήσει συνολικά 21 κρουαζιέρες με λιμάνι απόπλου την Τζέντα τον εμπορικό κόμβο της Σαουδικής Αραβίας.

Στις κρουαζιέρες περιπέτειας η Silversea Cruises

0silver windΣτις κρουαζιέρες περιπέτειας εισέρχεται η Silversea Cruises.

Θερμή υποδοχή του Celestyal Olympia στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που επιστρέφει δυναμικά ως λιμάνι έναρξης και τερματισμού της κρουαζιέρας

0 Event ThessalonikiΗ Celestyal Cruises, βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την προσέγγιση του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Olympia στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση με τη νέα κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων, «Μυθικό Αρχιπέλαγος», η οποία από τις 28 Ιουνίου έως και τις 30 Αυγούστου 2021 θα ξεκινά κάθε Δευτέρα από το Λαύριο και κάθε Τρίτη από τη Θεσσαλονίκη, ενώ θα προσεγγίζει τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τη Λεμεσό της Κύπρου και τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η Celestyal Cruises μας ταξιδεύει μουσικά στο ‘’Μυθικό Αρχιπέλαγος’’

0ONIRAMAΗ Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη διεθνώς ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, διοργανώνει δύο μοναδικές εν πλω συναυλίες σε συνεργασία με τον Λάμψη 92,3 στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, στο πλαίσιο της νέας κρουαζιέρας ‘’Μυθικό Αρχιπέλαγος’’ που θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα από το λιμάνι του Λαυρίου και κάθε Τρίτη από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το «Celestyal Olympia» έκανε «ποδαρικό» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

0seleΣτις 9.30 το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Olympia», κάνοντας «ποδαρικό» για τη φετινή τουριστική σεζόν και μεταφέροντας 50 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων από το Λαύριο, οι οποίοι ήδη περιηγούνται στην πόλη.

Celestyal Cruises :Θανάσης Πολυκανδριώτης και Στέλιος Διονυσίου θα ταξιδέψουν «μελωδικά» στο Αιγαίο τους επιβάτες του Celestyal Olympia

0celestyal experienceΗ Celestyal Cruises βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά το πρώτο μέρος του προγράμματος των εν πλω εκδηλώσεων του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Olympia,

«Παρθενικό» ταξίδι στο Αιγαίο για το Celebrity Apex

0apex edgeΤο Celebrity Apex απέπλευσε χθες από το λιμάνι του Πειραιά για να ξεκινήσει το παρθενικό του ταξίδι και την πρώτη καλοκαιρινή περίοδο στο Αιγαίο.

«Υπέρβαση» εξουσίας…

0CDCΕνώ «εξέπνευσε» χθες το βασικό πλαίσιο του Conditional Sail Order που είχε επιβάλει το US CDC από τον Οκτώβριο του 2020 στην αμερικανική κρουαζιέρα αμερικανικό δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του US CDC μετά από προσφυγή της πολιτείας της Φλόριντα.

ΣΥΡΙΖΑ κατά «bubble» κρουαζιέρες

0notopoulou katerina 930Κατερίνα Νοτοπούλου και Νεκτάριος Σαντορινιός έθεσαν θέμα για τις κρουαζιέρες «φούσκας» όπου οι επιβάτες όπου αποβιβάζονται δεν αγοράζουν τίποτα από τα τοπικά καταστήματα.

Πλακιωτάκης: "Η κυβέρνηση με ταχύτητα δημιούργησε ένα ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας της κρουαζιέρας"

0PLa1«Η κυβέρνηση κινήθηκε ταχύτητα σε σχέση με άλλα κράτη, δημιουργώντας ένα ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας της κρουαζιέρας και με βάση την περσινή εμπειρία αναθεωρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία Υγείας και Τουρισμού και τους ειδικούς επιστήμονες δημιουργήσαμε ένα ασφαλές πλαίσιο προστασίας τόσο των μελών των πληρωμάτων όσο και των επιβατών» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης,

Επιτυχής επανεκκίνηση της ελληνικής κρουαζιέρας από τη Celestyal Cruises

Η 0LAVRIO TOTAL 16.06 NO2η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, με χαρά ανακοινώνει την επιτυχή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της από το λιμάνι του Πειραιά, με τη δημοφιλή κρουαζιέρα της επτά διανυκτερεύσεων, «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η οποία θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal και προσεγγίσεις σε Πάτμο, Ρόδο, Σαντορίνη, Λαύριο, Μύκονο, Μήλο και Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter