Σαβ07272024

Last updateΠαρ, 26 Ιουλ 2024 3pm

Στη Μεσόγειο το Silver Ray της Silversea

0Silver Ray

Η Silversea παρέλαβε χθες το Silver Ray, το δεύτερο πλοίο στην καινοτόμο κατηγορία Nova. Ο Jason Liberty, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Group, γιόρτασε την επίσημη παράδοση του πλοίου με τον Bert Hernandez, πρόεδρο της Silversea. Bernard Meyer, πρόεδρος του ομίλου Meyer, και Bernd Eikens, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Meyer· στελέχη των ναυπηγείων Meyer Werft και Royal Caribbean Group· και ο καπετάνιος Alessandro Zanello.
Η Nova Class της Silversea σηματοδοτεί μια νέα αντίληψη της πολυτέλειας στη θάλασσα, εισάγοντας ένα απαράμιλλο άνοιγμα στον κόσμο με ασύμμετρο σχεδιασμό και 4.000m2 εξωτερικού γυαλιού. Το Silver Ray ενώνεται με το αδελφό της πλοίο, Silver Nova, ως ένα από τα πιο ενεργειακά αποδοτικά υπερπολυτελή και κρουαζιερόπλοια αποστολής που κατασκευάστηκαν ποτέ, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της Royal Caribbean Group για τη μείωση των εκπομπών και ένταση άνθρακα. Πρόκειται να ξεκινήσει το παρθενικό του ταξίδι από τη Λισαβόνα στις 15 Ιουνίου, το Silver Ray θα περάσει την εναρκτήρια σεζόν του στη Μεσόγειο πριν διασχίσει τον Ατλαντικό στην Αμερική τον Δεκέμβριο του 2024.
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που παραλαμβάνουμε το Silver Ray, το νεότερο υπερπολυτελές κόσμημα αποστολής στον στόλο της Royal Caribbean Group που αλλάζει το παιχνίδι", δήλωσε ο Liberty. «Η υπεύθυνη παροχή των καλύτερων εμπειριών διακοπών βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τους καλύτερους ανθρώπους δουλεύοντας μαζί για να ονειρευτούμε και να δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας του ναυπηγείου Meyer Werft, της οποίας η συνεργασία μας επέτρεψε να συνεχίσουμε να διευρύνουμε τα όρια».
"Το Silver Ray, το δεύτερο πλοίο στην πρωτοποριακή κατηγορία Nova, μαζί με το αδελφό πλοίο Silver Nova, περιλαμβάνει όμορφα το όραμα της Royal Caribbean Group για το μέλλον των καινοτόμων υπερπολυτελών ταξιδιών κρουαζιέρας", δήλωσε ο Bert Hernandez, πρόεδρος της Silversea. "Εκτός από το ότι είναι ένα από τα πιο ενεργειακά αποδοτικά πλοία που κατασκευάστηκαν ποτέ, ο σχεδιασμός του πλοίου Silver Ray που αλλάζει το παιχνίδι και προς τα έξω επιτρέπει μεγαλύτερη πρόσβαση και σύνδεση για τους επισκέπτες μας στους απίστευτους προορισμούς που επισκεπτόμαστε. Όσον αφορά τις πρωτιές, αισθάνομαι τιμή που η πρώτη μου παράδοση ως πρόεδρος της Silversea είναι να καλωσορίσω τη Silver Ray στο στόλο μας μαζί με τον Jason, τους συναδέλφους μου στο Royal Caribbean Group και την υπέροχη ομάδα Meyer Werft. Ανυπομονώ οι επισκέπτες μας να βιώσουν όλα όσα έχει να προσφέρει αυτό το αξιόλογο πλοίο».
"Η παράδοση του Silver Ray, δύο ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς", δήλωσε ο Bernd Eikens, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Meyer. «Όλη η ομάδα της Meyer Werft έχει δουλέψει σκληρά με την συνεργάτες για να φέρουμε αυτό το πλοίο στη ζωή και σήμερα, έχουμε παραδώσει ένα άλλο μεγάλο πλοίο στο Silversea».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter