Παρ11062026

Last updateΠαρ, 06 Νοε 2026 6am

Αρχαιρεσίες Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών

eee

Τριάντα επτά υποψηφιότητες θα διεκδικήσουν τις θέσεις του δ.σ. της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν μεθαύριο στο πλαίσιο της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης της Ένωσης, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2018.

Με τη ναυτιλία των Ελλήνων να ηγείται, οι εργασίες της γενικής συνέλευσης προσλαμβάνουν ιδιαίτερης σημασίας καθώς πέρα του απολογισμού εκτιμάται ότι θα τεθούν στοιχεία που θα καθορίσουν τη ρότα της Ένωσης το προσεχές διάστημα στο διεθνές περιβάλλον όπου οι ναυτιλιακές δραστηριότητες ασκούνται.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52