Παρ05032024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η LR και η COSCO ενώνουν τις δυνάμεις τους για απανθρακοποίηση του στόλου LNG

0COSCO7

Η Lloyd's Register (LR) και η Shanghai COSCO SHIPPING LNG investment (COSCO), θυγατρική της China Shipping Corporation Limited, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την πρόθεση ενός νέου έργου που στοχεύει στη διαμόρφωση και αξιολόγηση της πορείας απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές για τον υπάρχοντα στόλο μεταφορέων LNG της COSCO Shipping.
Η πρόθεση υπογράφηκε επίσημα με επιστολή προθέσεων (LOI) στην Gastech 2023 και θα επικεντρωθεί στην παροχή πληροφοριών στην COSCO που θα τους επιτρέψουν να καταστήσουν τον υπάρχοντα στόλο των πλοίων μεταφοράς ΥΦΑ ουδέτερο άνθρακα έως το 2040.
Στο πλαίσιο του έργου, η LR θα υποστηρίξει την ανάλυση των χαρακτηριστικών λειτουργίας του στόλου της COSCO και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, εξετάζοντας τις μελλοντικές πρακτικές ενεργειακής μετάβασης μείωσης του άνθρακα παράλληλα με τα μελλοντικά καύσιμα, την τεχνολογία ενεργειακής απόδοσης και τα σχέδια μετασκευής.
Το επιδιωκόμενο έργο θα δει την περαιτέρω ανάπτυξη της χωρητικότητας του στόλου της COSCO, τη μελλοντική υιοθέτηση ενέργειας και τον μετασχηματισμό της αποδοτικότητας, με βάση τα μεταβαλλόμενα τοπία του παγκόσμιου εμπορίου και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό των ναυτιλιακών εταιρειών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter