Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο μεγαλύτερος carrier

0CMA

Οι τελευταίες προβλέψεις της Sea-Intelligence δείχνουν ότι η MSC βρίσκεται σε καλό δρόμο για να αυξήσει σημαντικά το μέγεθος του στόλου της, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της ως ο μεγαλύτερος carrier στον κόσμο. Η εταιρεία ανάλυσης τόνισε τους περιορισμούς μιας κοινής προσέγγισης για την πρόβλεψη των μελλοντικών μεγεθών του στόλου των ναυτιλιακών γραμμών. Παραδοσιακά, οι αναλυτές συχνά προσθέτουν το τρέχον μέγεθος του στόλου στο βιβλίο παραγγελιών, παραμελώντας παράγοντες όπως οι συναλλαγές μεταχειρισμένων στην αγορά και οι αλλαγές στη χρήση ναυλωμένων πλοίων.
Μια πιο διορατική μέθοδος, αναφέρει η Sea-Intelligence, περιλαμβάνει τη μελέτη των στρατηγικών προσαρμογής του στόλου μεμονωμένων ναυτιλιακών γραμμών τα τελευταία χρόνια. Εξετάζοντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τους στόλους τους, οι αναλυτές μπορούν να προβλέψουν καλύτερα τα μελλοντικά μεγέθη του στόλου, υποθέτοντας συνέπεια στις στρατηγικές τους.
Η ανάλυση της Sea-Intelligence διαπίστωσε ότι η χρήση της απλοϊκής προσέγγισης για την πρόβλεψη του μεγέθους του στόλου συχνά υπερεκτιμά την πραγματική ανάπτυξη. Αυτό υποδηλώνει ότι όταν αποκτώνται νέα πλοία, οι περισσότεροι αερομεταφορείς μειώνουν επίσης τη χωρητικότητα του στόλου τους πωλώντας την υπάρχουσα χωρητικότητα ή τερματίζοντας συμφωνίες ναύλωσης.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Sea-Intelligence, η MSC αναμένεται να αυξήσει σημαντικά το μέγεθος του στόλου της, εδραιώνοντας το προβάδισμά της έναντι της CMA CGM, η οποία προβλέπεται να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος αερομεταφορέας. Αυτή η αλλαγή στην κατάταξη θα έριχνε τη Maersk στην τρίτη θέση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter