Παρ05032024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Wärtsilä προμηθεύει την CMA CGM με LNG FGSS

0CMA

Η Wärtsilä ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύσει τα συστήματα παροχής αερίου καυσίμου ΥΦΑ (FGSS) για τέσσερα νέα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 23.000 TEU που κατασκευάζονται για την CMA CGM στο κινεζικό ναυπηγείο Hudong Zhonghua.
Αυτή η τελευταία παραγγελία, η οποία καταχωρήθηκε ως παραλαβή παραγγελιών από τη Wärtsilä το 2ο τρίμηνο του 2023, αντιπροσωπεύει τη συνέχιση της προμήθειας συστημάτων τροφοδοσίας αερίου καυσίμου της Wärtsilä σε πλοία CMA CGM.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών, η Wärtsilä έχει συνάψει σύμβαση για την προμήθεια 30 από τα νεότευκτα πλοία της εταιρείας με συστήματα FGSS.
Το πλήρες εύρος εφοδιασμού της Wärtsilä περιλαμβάνει τη μηχανική του συστήματος, ένα ειδικό πακέτο υλικών, την παράδοση ολίσθησης του συμπιεστή αερίου βρασμού (BOGC), καθώς και την επίβλεψη, τη θέση σε λειτουργία και τη δοκιμή των συστημάτων FGS.
Ο εξοπλισμός Wärtsilä θα παραδοθεί στο ναυπηγείο στις αρχές του 2024. Τα δύο πρώτα πλοία έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν το 4ο τρίμηνο του 2025, ακολουθούμενα από τα άλλα δύο το δεύτερο εξάμηνο του 2026.
Τον Αύγουστο του 2023, η Wärtsilä είχε ανακοινώσει ότι θα προμηθεύσει βοηθητικούς κινητήρες με μεθανόλη για τον γαλλικό γίγαντα CMA CGM.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter