Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η εκστρατεία περιβαλλοντικής ενημέρωσης της HELMEPA στο Ηράκλειο Κρήτης

helmepa

Το Ηράκλειο είναι ο επόμενος σταθμός της ενημερωτικής Εκστρατείας για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες, που υλοποιεί η HELMEPA σε 12 πόλεις της Ελλάδας με την οικονομική υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd's Register Foundation (the Foundation).

Η Εκστρατεία περιλαμβάνει τη λειτουργία κινητής περιβαλλοντικής Έκθεσης, Ημερίδα και εθελοντικές δράσεις μαθητών που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 4 και 14 Μαρτίου 2014, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Η περιβαλλοντική Έκθεση με τίτλο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Ναυτιλία και Επιστήμες», θα φιλοξενηθεί στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την Έκθεση θα επισκεφθούν 1.100 μαθητές σχολείων της πόλης του Ηρακλείου και της ευρύτερης περιοχής, με δαπάνες της Εκστρατείας.

Για το κοινό, η Έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά 18:00 – 20:00 και το Σάββατο 10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00.

Την Τρίτη 11 Μαρτίου, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με τίτλο «Περιβαλλοντική εκπαίδευση και πρόληψη της ρύπανσης με απορρίμματα» στην Αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ξενάγηση στην περιβαλλοντική Έκθεση στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Οι δαπάνες μετακίνησης των στελεχών της HELMEPA και του εκθεσιακού υλικού προς και από το Ηράκλειο είναι ευγενική χορηγία της MINOAN LINES, Εταιρικού Μέλους της HELMEPA.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter