Κυρ05122024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο «κατώφλι» του Λευκού Οίκου η OSRA22

0white house2

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε τον νόμο για τη μεταρρύθμιση της ναυτιλίας των ωκεανών το 2022, σηματοδοτώντας ένα από τα τελευταία βήματα πριν από την εισαγωγή της νομοθεσίας στο νόμο.
Ο νόμος, ο οποίος θα προβλέπει μεγαλύτερες εξουσίες στην Ομοσπονδιακή Ναυτιλιακή Επιτροπή για την επίβλεψη των πρακτικών των γραμμών εμπορευματοκιβωτίων, θα συγχωνευθεί τώρα με αυτόν που πέρασε το Κογκρέσο πριν περάσει στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για να τεθεί σε ισχύ.
Εάν, όπως αναμένεται, γίνει νόμος, το OSRA22 θα αλλάξουν πολλά στον τομέα της δια θαλάσσης διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων από τα αμερικανικά λιμάνια ενώ Οι μεταφορείς θα υποχρεούνται επίσης να υποβάλλουν τριμηνιαίες εκθέσεις σχετικά με τη συνολική χωρητικότητα εισαγωγών/εξαγωγών και τη χωρητικότητα των πλοίων που «πιάνουν» σε λιμένες των ΗΠΑ. Η OSRA έχει λάβει ευρεία υποστήριξη από εξαγωγείς και κατασκευαστές των ΗΠΑ.
Ωστόσο οι ναυτιλιακές εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων έχουν προειδοποιήσει ότι το νομοσχέδιο θα απαιτεί από τους μεταφορείς να εγγυώνται τις επιδόσεις άλλων μερών της εφοδιαστικής και των logistics για τα οποία δεν

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter