Σαβ05042024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκστρατεία του SIRF για Ουκρανούς ναυτικούς

0SIRF web

To Seafarers International Relief Fund (SIRF) απηύθυνε νέα έκκληση στη ναυτιλιακή βιομηχανία για τη στήριξη των ναυτικών και των οικογενειών τους που επλήγησαν από την κρίση στην Ουκρανία.

Ήδη το TK Foundation άμεσα ανταποκρινόμενο στην εν λόγω έκκληση δώρισε 50.000 δολάρια. Η στήριξη των ναυτικών και των οικογενειών τους θα χρηματοδοτείται από το SIRF και θα παρέχεται από ναυτιλιακές φιλανθρωπικές οργανώσεις, συνδικαλιστικές οργανώσεις και άλλες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που εργάζονται σε διάφορες χώρες.
Ο Guy Platten, Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, δήλωσε: «Η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των ναυτικών μας και των οικογενειών τους. Τα πλοία και τα πληρώματά τους στην περιοχή απειλούνται, ενώ οι ναυτικοί με οικογένειες στην Ουκρανία δικαίως ανησυχούν. Οι συνεχιζόμενες συγκρούσεις, η βία και η αβεβαιότητα αναγκάζουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να χωριστούν από τις οικογένειές τους. Σε ορισμένες περιοχές, το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα και η συνδεσιμότητα τηλεφώνου έχουν επηρεαστεί με πολλούς ανθρώπους να μην μπορούν πλέον να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους στη θάλασσα. Προτρέπω τη ναυτιλιακή βιομηχανία να δώσει γενναιόδωρα αυτόν τον σημαντικό σκοπό και να βοηθήσει τους ναυτικούς μας αυτή τη στιγμή της κρίσης.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter