Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Adopt a Ship»

0υιοθετ

Μια ακόμη σχολική χρονιά άρχισε πριν από μερικές εβδομάδες και μαζί της το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου» / «Adopt a Ship» ξεκίνησε το νέο του ταξίδι με παιδιά του Δημοτικού (Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεις) αλλά και του Γυμνασίου (Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεις) όλης της χώρας!

Την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021, στις 16:00 συναντήθηκαν διαδικτυακά οι συντελεστές του προγράμματος, οι εκπρόσωποι των ναυτιλιακών εταιρειών και οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οι εκπρόσωποι της PROJECT CONNECT παρέθεσαν στοιχεία για την πορεία και την ανάπτυξη του προγράμματος στα τέσσερα χρόνια που υλοποιείται στην Ελλάδα και ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς, τους πλοιάρχους και τους εκπροσώπους των ναυτιλιακών εταιρειών για τον τρόπο που διαχειρίζονται τις ανάγκες του προγράμματος και την αγάπη που δείχνουν γι’ αυτό ο καθένας από την δική του πλευρά. Επίσης, ζήτησαν την στήριξη των εταιρειών με την διάθεση περισσότερων πλοίων.
Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Στην διαδικτυακή συνάντηση παρόντες ήταν εκπαιδευτικοί από σχολεία της Αθήνας, Αλεξανδρούπολης, Άνδρου, Βάρης, Βόλου, Θεσσαλονίκης, Κύμης, Πειραιά, Φλώρινας, Χαλκίδας και εκπρόσωποι των Ναυτιλιακών Εταιρειών Arcadia Shipmanagement, Ariston Navigation Corp., Astra Shipmanagement, Costamare Shipping Co, Diana Shipping Services, Empire Chemical Tankers, Empire Navigation, Halkidon Shipping, Konkar Shipping Agencies, Queensway Navigation, Roswell Tankers Corp., Seaven Management, Sea Traders, Technomar Shipping και Zim Integrated Shipping.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 83 τάξεις από 37 σχολεία και 70 πλοία από 34 ναυτιλιακές εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το «Adopt a Ship» και την PROJECT CONNECT επισκεφθείτε το site www.project-connect.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter