Σαβ05042024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

DNV: Ο Ali Shehab εντάχθηκε ως νέος Παγκόσμιος Διευθυντής Ειδικών Έργων και Υπηρεσιών

0Ali Shehab

Η συνεργασία είναι μια αποτελεσματική λύση για να ξεπεράσουμε τις τρέχουσες προκλήσεις της εποχής μας, όχι μόνο στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Για να καταστεί δυνατή η καλύτερη συνεργασία με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του κλάδου, ο DNV, εκ των κορυφαίων νηογνωμόνων στον κόσμο, δημιούργησε τη νέα θέση του Παγκόσμιου Διευθυντή Ειδικών Έργων και Υπηρεσιών. Από την1η Ιουλίου, ο Ali Shehab  θα ενταχθεί στη Ναυτική ομάδα στο Ντουμπάι για να ενισχύσει την τοπική παρουσία του DNV στην περιοχή.
"Είναι τιμή μας να έχουμε ένα άτομο του αναστήματος του Ali Shehab να ενταχθεί στην παγκόσμια ομάδα μας»,λέει ο Trond Hodne, Sales και Διευθυντής Μάρκετινγκ, DNV. "Ali είναι μαζί μας μετά από μια πολύ επιτυχημένη 36-year καριέρα στο KOTC, όπου ξεκίνησε ως δόκιμος σε πλοία μέχρι τον Αρχιμηχανικό και αργότερα στην ξηρά ως Επόπτης στη συνέχεια ως Διευθυντής Site στο HHI πριν αναλάβει ανώτερες θέσεις μέχρι το ρόλο του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο DNV θα επωφεληθεί πολύ από τις εκτεταμένες εμπειρίες, τις γνώσεις και τις μοναδικές γνώσεις της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας και της Μέσης Ανατολής.»
Ο Ali Shehab Ahmad ήταν ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Πετρελαιοφόρων του Κουβέιτ (KOTC), του σκέλους θαλάσσιων μεταφορών της Εταιρείας Πετρελαίου του Κουβέιτ (KPC). Στο ρόλο του ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, επέβλεψε τις δραστηριότητες του στόλου της KOTC, τα νέα οικοδομικά έργα, το υποκατάστημα της Ναυτιλιακής Υπηρεσίας και το υποκατάστημα πλήρωσης υγραερίου που προμηθεύει υγραέριο σε ολόκληρο το Κουβέιτ. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Λειτουργίας Κινδύνων της KOTC, η οποία επιβλέπει το πρόγραμμα υλοποίησης της Διαχείρισης Επιχειρηματικών Κινδύνων (ΜΣΙ) σε όλη την εταιρεία και ήταν διακεκριμένος Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στις θυγατρικές ναυτιλιακές εταιρείες της KOTC. Ο Ali Shehab είναι απόφοιτος του Κολλεγίου South Tyneside (Κολλέγιο Πεζοναυτών) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως δόκιμος θάλασσας KOTC, πέρασε το σημαντικό χρονικό διάστημα στα σκάφη KOTC. Η εμπειρία του στη θάλασσα τον είδε να ηγείται της Ομάδας Προσωπικού στόλου πριν αναλάβει τα κρίσιμα νέα οικοδομικά έργα. Είναι επίσης Αξιότιμος Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής του DNV Μέσης Ανατολής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter