Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μπλε και Πράσινο βιβλίο από τον IACS

0IACS BLUE AND GREEN BOOK

Η Διεθνής Ένωση Νηογνωμόνων ανακοίνωσε την έκδοση του 2021 του IACS Blue Book και του συνοδευτικού IACS Green Book. Από κοινού, οι δημοσιεύσεις αυτές συνοψίζουν το τεχνικό αποτέλεσμα του IACS και, ως εκ τούτου, συνεχίζουν να αποδεικνύουν την τεχνική υποστήριξη του IACS στη ναυτιλιακή βιομηχανία μέσω του έργου και των επενδύσεών τους στην τεχνολογία, την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη τόσο σε επίπεδο ταξινόμησης όσο και σε επίπεδο εκ του νόμου.
Το Πράσινο Βιβλίο έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση και περιέχει όλες τις τρέχουσες αποφάσεις και συστάσεις του IACS, καθώς και το ιστορικό και το τεχνικό ιστορικό τους. Το Πράσινο Βιβλίο ενημερώνεται κάθε φορά που ένα νέο ή αναθεωρημένο ψήφισμα ή σύσταση του IACS φορτώνεται στον ιστότοπο του, καθιστώντας το ιδανικό έγγραφο αναφοράς για όσους επιθυμούν να αναφερθούν στα τρέχοντα ψηφίσματα του IACS .
Αντίστοιχα , το Μπλε Βιβλίο, είναι μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη όλων των τεχνικών ψηφισμάτων που εγκρίθηκαν από τον IACS ως αποτέλεσμα του τεχνικού του έργου και παραμένει το βασικό έργο αναφοράς για τον Σύλλογο που περιέχει, όπως κάνει, όλες τις προηγούμενες αναθεωρήσεις των δημοσιεύσεων και των ιστορικών δεδομένων. Ενημερώνεται και δημοσιεύεται μία φορά το χρόνο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter