Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας αναγγέλλει την Τελετή Εισαγωγής 2020

0πανθεον

Το «Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας» ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την επόμενη μεγάλη εκδήλωσή του που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας 6 Απριλίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου 2020 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας θα γιορτάσει την ελληνική ναυτιλία και θα αποτίσει φόρο τιμής σε ιστορικές προσωπικότητες που συνέβαλαν στη διαμόρφωση της.
Αυτό το εορταστικό δείπνο κύρους θα περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, καθώς και τα αποκαλυπτήρια των πρόσφατα Εισακτέων στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας. Οι Εισακτέοι του 2019, θα ενωθούν με τους 30 «μεγάλους» που έχουν ήδη εισαχθεί στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας είναι ευτυχισμένο να συνεχίσει την στήριξή του στον Hellenic Hope και ένα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθεί σε αυτόν τον φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος εστιάζει στην αρωγή παιδιών στην Ελλάδα που βρίσκονται σε δυσμενή θέση λόγω της κρίσης.
Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την υποστήριξη πολλών κορυφαίων οργανισμών και εταιριών που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ως χορηγοί της Τελετής Εισαγωγής 2020, συμπεριλαμβανομένων των ABS, IRI – το Νηολόγιο των Νήσων Μάρσαλ και των Ναυπηγείων Shanghai Waigaoqiao ως Co-Lead Χορηγούς της εκδήλωσης.
Ο Christopher J. Wiernicki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ABS, σχολιάζει: «η σχέση του ABS με την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα βασίζεται σε μια βαθιά κατανόηση της ανάγκης για ασφάλεια και μια ώθηση στην καινοτομία. Τα επιτεύγματα των ηγετών και των προσωπικοτήτων της εξακολουθούν να αναγνωρίζονται ορθά από το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας και ο ABS χαιρετίζει όλους τους Εισακτέους.»
Ο Τεό Ξενακούδης, Director – Worldwide Business Operations & Managing Director Greece, International Registries Inc. σχολιάζει:
«Οι International Registries, Inc. (IRI) και the Marshall Islands Registry είναι υπερήφανοι που υποστηρίζουν το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας για τρίτη χρονιά. Η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να γιορτάσουμε την κορυφαία παγκοσμίως ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα και να θυμηθούμε τις μεγάλες ναυτιλιακές προσωπικότητες που έχουν εμπνεύσει τον σημερινό σύγχρονο, ποιοτικό ελληνικό στόλο.»
O Wang Qi, Πρόεδρος των Ναυπηγείων Shanghai Waigaoqiao σχολιάζει:
"Η SWS απολαμβάνει μια στενή σχέση με την ελληνική ναυτιλία μέσω των πελατών μας στην Ελλάδα και έχουμε αποκτήσει μια ακόμη καλύτερη κατανόηση της ελληνικής ναυτιλιακής ιστορίας και των παραδόσεών της μέσω της υποστήριξής μας στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας. Πιστεύουμε ότι το Πάνθεον έχει γίνει μια ελκυστική βιτρίνα για την ελληνική κουλτούρα και την συμβολή της ναυτιλίας στην ανάπτυξη του έθνους.
"Ευχόμαστε το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας να συνεχίσει την επιτυχία του. Η SWS είναι τιμή να είναι ένας απαραίτητος εταίρος στην Ελληνική ναυτιλία και θα χαρούμε πολύ να έχουμε την ευκαιρία μια μέρα να καλωσορίσουμε την εκδήλωση του Πανθέου στην Κίνα."
Η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ξεκινά με δεξίωση καλωσορίσματος με την χορηγία της TMS κατά την διάρκεια της οποίας οι ηγετικές προσωπικότητες της ναυτιλίας θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν με ποτά και σνακς.
Ειλικρινείς ευχαριστίες στον Χορηγό μας Navios Group για το Δείπνο.
Premium Χορηγοί της εκδήλωσης μέχρι στιγμής είναι η Bureau Veritas, η Citi Private Bank και η Moore Stephens.
Στους Χορηγούς μέχρι στιγμής περιλαμβάνονται ο ClassNK, The Ecali Club, η KPMG και η Kyvernitis Travel.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter