Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση Πλακιωτάκη-Πατέρα για όλα τα θέματα που απασχολούν το ΝΕΕ

plakiotakisnee

Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με επικεφαλής τον Πρόεδρος της Δρ. Γιώργο Πατέρα.


Στην διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πατέρας ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα τρέχοντα ανοικτά θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο το Επιμελητήριο.
Ο κ. Πλακιωτάκης επαναβεβαίωσε προς την αντιπροσωπεία του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος την απόφαση της κυβέρνησης να επιταχύνει τους ρυθμούς προώθησης και επίλυσης των ανοικτών θεμάτων και κάλεσε την διοίκηση του Επιμελητηρίου σε στενή συνεργασία για ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν την Ελληνική ναυτιλία.
Στην συνάντηση εκ μέρους του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, πλην του Προέδρου του Δρ. Γιώργου Πατέρα, συμμετείχαν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, η κα Μελίνα Τραυλού, οι κ.κ. Ιωάννης Πλατσιδάκης, Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος και Ιωάννης Τριφύλλης, ο Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Τσενεμπής και ο Σύμβουλος Διοίκησης κ. Μιχάλης Σαρλής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter