Τρι05072024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΗΕΜΕΧΡΟ και Enterprise Greece για πρώτη φορά στη SEATRADE, στο Μαϊάμι

hemexpo logo VER01

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα βρεθούν οι Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού (HEMEXPO) προκειμένου να λάβουν για πρώτη φορά μέρος στην μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στο κόσμο. Η Seatrade Cruise Global θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, μεταξύ 13-16 Μαρτίου. O Οργανισμός Enterprise Greece και η HEMEXPO, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, διοργανώνουν το εθνικό περίπτερο στην έδρα των μεγαλύτερων ομίλων κρουαζιέρας, προκειμένου να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για τους Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού.

Στόχος της Ελληνικής αποστολής είναι το «άνοιγμα» της αγοράς κρουαζιέρας, σε μια περίοδο που η συγκεκριμένη βιομηχανία αναπτύσσεται ραγδαία, με δεκάδες νέες παραγγελίες να κατατίθενται κάθε χρόνο, για πλοία αξίας από 100 εκατ. δολάρια μέχρι και 1 δις. δολάρια το καθένα.

Η HEMEXPO έχει ήδη προσεγγίσει τη συγκεκριμένη βιομηχανία, αφού πρόσφατα έκανε αίτηση, η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή, να γίνει επίσημο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA) στην οποία μετέχουν επίσης όλοι οι μεγάλοι όμιλοι του κλάδου. Ως μέλος της CLIA θα συμμετάσχει σε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης μεταξύ των εταιρειών μελών της Ένωσης.

Παράλληλα, οι εταιρείες μέλη της HEMEXPO αναμένουν μεγάλη προσέλευση από ανθρώπους της κρουαζιέρας στο εθνικό περίπτερο, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί δεκάδες στοχευμένες Β2Β συναντήσεις.

Στην έκθεση, θα συμμετέχουν δεκατέσσερις Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού και συγκεκριμένα οι εταιρείες: Captain Nemo, Decon, D. Koronakis, Environmental Protection Engineering, ERMA FIRST ESK Engineering Solutions, Farad, Seabright, Nanophos, Olympia Electronics, Prisma Electronics, Psyctotherm, UTECO, Marita Hellas και Weiss Hellas-Interna.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter