Τετ05082024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εξελέγη η Εφορευτική Επιτροπή στην ΠΕΝΕΝ

pepen

Πραγματοποιήθηκε με μαζική συμμετοχή η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΝΕΝ την 1/10/2014 με μοναδικό θέμα την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και θέματα σχετικά με τις εκλογές στην ΠΕΝΕΝ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι από τα πλοία που ήταν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά (δρομολογημένα, αργούντα και επισκευαζόμενα), η συμμετοχή ξεπέρασε το 93%.

Επίσης πολυπληθής ήταν και η παρουσία των άνεργων μελών της ΠΕΝΕΝ. Η Συνέλευση ψήφισε ομόφωνα την πρόταση της Διοίκησης και της «Ταξικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Ναυτών» εκλέγοντας 3 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη στην Εφορευτική Επιτροπή.

Στην συνέχεια η Έκτακτη Γενική Συνέλευση καθόρισε την έναρξη, την διάρκεια και την λήξη των εκλογών. Η ψηφοφορία αρχίζει στις 14/11/2014 και ολοκληρώνεται στις 2/3/2015.

Στην Συνέλευση εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προτάσεις της Διοίκησης για το παράβολο υποψηφιότητας, το ύψος της αμοιβής της Εφορευτικής Επιτροπής, ενώ η χρονική διάρκεια της ψηφοφορίας καθορίσθηκε στις 72 μέρες.

Η κάλπη και το εκλογικό υλικό θα φυλάσσεται σε τραπεζική θυρίδα, οι μέρες ψηφοφορίας θα είναι κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 9.00 π.μ έως ώρα 13.00.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καλεί τα μέλη και τον κλάδο να συσπειρωθούν στην Ιστορική μας Ένωση και να διασφαλίσουν το αδιάβλητο των εκλογικών διαδικασιών όσο και την απαιτούμενη και ενισχυμένη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία προκειμένου η νέα Διοίκηση που θα εκλεγεί από τις επικείμενες αρχαιρεσίες να διαδραματίσει ακόμη πιο αποφασιστικό ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν την Ναυτιλία και τον Ναυτεργατικό μας κόσμο.

Η ΠΕΝΕΝ καλεί τα μέλη να πάρουν όλοι μέρος στις εκλογές και να αναδείξουν την νέα Διοίκηση που θα εγγυάται τον αγωνιστικό ταξικό προσανατολισμό του Σωματείου.

Τέλος η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα σχέδιο ψηφίσματος και εξουσιοδότησε την Διοίκηση να το αποστείλει στην κυβέρνηση, την Βουλή, τα πολιτικά κόμματα, τις συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις και στα ΜΜΕ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter