Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Otesat-Maritel στη διεθνή ναυτιλιακή Έκθεση Asia Pacific Maritime στη Σιγκαπούρη

otesat-maritel-logo-454280

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Otesat-Maritel, μέλους του Ομίλου OTE, στη μεγαλύτερη διεθνή ναυτιλιακή Έκθεση της Σιγκαπούρης, Asia Pacific Maritime, από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου στην Marina Bay Sands, το μεγαλύτερο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της Ασίας.

Το Asia Pacific Maritime, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, αποτελεί το σημαντικότερο διεθνές ναυτιλιακό γεγονός της Σιγκαπούρης σε θέματα ναυπηγικής και θαλάσσιας βιομηχανίας, με συμμετοχή περίπου 1.500 εταιρειών από 53 χώρες, 16 επίσημες συμμετοχές χωρών και 15.000 επισκέπτες από 60 χώρες.

Η Otesat-Maritel συμμετείχε στο Asia Pacific Maritime με δικό της εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της περαιτέρω διεύρυνσης των εμπορικών της δραστηριοτήτων στην αγορά της ΝΑ Ασίας. Το περίπτερο επισκέφτηκε μεγάλος αριθμός εταιρειών της ναυτιλιακής αγοράς που ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στις ναυτιλιακές δορυφορικές επικοινωνίες, καθώς και για τις ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που προσφέρει.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών εστιάστηκε ιδιαίτερα στην υπηρεσία s@tGate για επιχειρησιακή χρήση και επικοινωνία πληρωμάτων (voice, mail, internet) με ενιαίο τιμολογιακό πακέτο ανά πλοίο, που εξασφαλίζει σταθερό τηλεπικοινωνιακό κόστος για τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Με τη συμμετοχή της στην Έκθεση, η Otesat-Maritel συνεχίζει να προωθεί την παροχή ολοκληρωμένων, ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων δορυφορικών επικοινωνιών στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter