Σαβ09212024

Last updateΠαρ, 20 Σεπ 2024 8pm

Η δωρεά του Ιδρύματος Ευγενίδου προς την ΑΕΝ Κεφαλονιάς

eugen ktirio-thumb-large

Στην απόφαση του Ιδρύματος Ευγενίδου να προχωρήσει σε δωρεά ύψους 400.000 ευρώ για την αποκατάσταση των κτιριακών ζημιών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κεφαλονιάς, στη μνήμη του αείμνηστου εθνικού ευεργέτη Ευγένιου Ευγενίδη, αναφέρθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απαντώντας, στην Βουλή, σε ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ κ. Σπύρου Λυκούδη για τις Ακαδημίες Ε.Ν. και τον εκσυγχρονισμό τους.

Αναλυτικά ο κ. Βαρβιτσιώτης σχετικά με την δωρεά του Ιδρύματος Ευγενίδου, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα : «Μετά το δυσάρεστο συμβάν του σεισμού της Κεφαλονιάς, είχαμε τη γενναιόδωρη προσφορά, ύψους τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ, από το ίδρυμα Ευγενίδη, που συνδράμει τη ναυτική εκπαίδευση εδώ και εξήντα χρόνια.

Μια προσφορά του Προέδρου του, Λεωνίδα Δημητριάδη - Ευγενίδη, για την αποκατάσταση των κτηριακών εγκαταστάσεων της ΑΕΝ Κεφαλονιάς. Θα προχωρήσουμε και στις υπόλοιπες ΑΕΝ να φτιάχνουμε τις υποδομές, ώστε τουλάχιστον να είναι σε ένα υψηλότερο επίπεδο».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter