Σαβ09142024

Last updateΣαβ, 14 Σεπ 2024 11am

COSCO: Παραγγελία για ντουζίνα από 14άρια - Και δύο συνεργασίες

0Κοσκο

Η COSCO SHIPPING Heavy Industry και η COSCO SHIPPING Container Lines υπέγραψαν σύμβαση στη Σαγκάη για την κατασκευή 12 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 14.000 TEU με πρόωση μεθανόλης διπλού καυσίμου.

Τα νέα πλοία ανήκουν σε μια νέα γενιά τύπων πλοίων που αναπτύχθηκαν από κοινού από την COSCO SHIPPING Lines, την COSCO SHIPPING Heavy Industry και το China Shipbuilding and Ocean Engineering Design and Research Institute. Με μήκος 335,9 μέτρα, πλάτος 51 μέτρα τα νέα σκάφη υιοθετούν καινοτόμο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία. Προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης 13.700 τυποποιημένων εμπορευματοκιβωτίων και υψηλή ικανότητα φόρτωσης για εμπορευματοκιβώτια-ψυγεία για την παροχή υψηλής ποιότητας, από άκρο σε άκρο υπηρεσιών ψυκτικής αλυσίδας σε πελάτες παγκοσμίως.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα σκάφη είναι εξοπλισμένα με την πιο ισχυρή γεννήτρια άξονα μόνιμου μαγνήτη στον κόσμο, έναν εκτροπέα ανέμου πλώρης, ένα σύστημα λίπανσης αέρα για το κύτος και έξυπνα συστήματα που αναπτύχθηκαν από την COSCO SHIPPING που πληρούν την τρίτη φάση των δεικτών ενεργειακής απόδοσης EEDI και τους τελευταίους κανονισμούς ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.
Ο κύριος κινητήρας διπλού καυσίμου και η γεννήτρια τροφοδοτούνται και οι δύο από μεθανόλη για σημαντική μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Και δύο συνεργασίες

Η COSCO SHIPPING Logistics and Supply Chain Management εδραίωσε πρόσφατα μια στρατηγική συμμαχία με την Κινεζική Bosch υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας στο Chongqing. Αυτή η συμφωνία ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία μιας εξειδικευμένης ομάδας που θα ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Η εταιρική σχέση στοχεύει στην προώθηση της ολοκληρωμένης συνεργασίας στον τομέα της εφοδιαστικής, στην προώθηση της επιχειρηματικής καινοτομίας και στη διασφάλιση της επιχειρησιακής αριστείας.
Οι βασικοί τομείς εστίασης περιλαμβάνουν την προώθηση της ολοκλήρωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας, την ψηφιοποίηση και την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων πράσινης εφοδιαστικής, με πρωταρχικό στόχο την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τις ευκαιρίες συνεργασίας για αμοιβαία επιτυχία.
Επιπλέον, η COSCO SHIPPING Seafarer Management έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Wallem. Με κοινή εστίαση στην πράσινη, χαμηλών εκπομπών άνθρακα και έξυπνη ναυτιλία, οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν τις αντίστοιχες δυνάμεις τους για να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα στη διεθνή διαχείριση πλοίων και στις υπηρεσίες πληρώματος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter