Τρι04302024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η CMA CGM AIR CARGO πρόκειται να επεκταθεί…

0CMA CGM airplane

Η CMA CGM AIR CARGO πρόκειται να ξεκινήσει μια υπηρεσία στον Ειρηνικό που θα συνδέει την Ασία με τη Βόρεια Αμερική το καλοκαίρι του 2024, σηματοδοτώντας μια σημαντική πρόοδο στις υπηρεσίες αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών.
Για να διευκολύνει τις πτήσεις σε νέους προορισμούς, η εταιρεία θα παραλάβει δύο αεροσκάφη Boeing B777-200F φέτος. Το πρώτο αεροσκάφος, που αναμένεται τον Ιούνιο, θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές του στη διαδρομή του Ειρηνικού κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αιχμής, ενώ το δεύτερο αεροσκάφος πρόκειται να παραδοθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2024.
Αυτά τα αεροσκάφη θα ενισχύσουν τη συνδεσιμότητα, με το πρώτο B777-200F να εξυπηρετεί αεροδρόμια στο Χονγκ Κονγκ, το Σικάγο και τη Σεούλ, ενώ το δεύτερο θα επικεντρωθεί στις διαδρομές της ηπειρωτικής Κίνας προς τη Βόρεια Αμερική. Οι λειτουργίες θα πραγματοποιηθούν από την Atlas Air.
Η προσθήκη αυτών των δύο νέων αεροσκαφών στο στόλο της και η ανάπτυξή τους στη διαδρομή του Ειρηνικού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στη στρατηγική επέκτασης του δικτύου της CMA CGM AIR CARGO, θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω εξελίξεις τους επόμενους μήνες.
Το πρώτο τρίμηνο του 2025, η CMA CGM AIR CARGO σχεδιάζει να αποκτήσει ένα τρίτο B777-200F, ενισχύοντας τις δυνατότητες του στόλου της και επεκτείνοντας την εμβέλειά της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της για χωρητικότητα και συνδεσιμότητα.
Κοιτάζοντας μπροστά στο 2026, η παράδοση οκτώ αεροσκαφών Airbus A350F θα επιτρέψει στην CMA CGM AIR CARGO να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο παγκόσμιο δίκτυο, αντιμετωπίζοντας τις εξελισσόμενες απαιτήσεις εφοδιαστικής των πελατών αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter