Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην ONE SEA εντάχθηκε η COSCO Shipping Technology

0Cosco Shipping

Η COSCO Shipping Technology, θυγατρική της COSCO Shipping Group, είναι η έκτη εταιρεία που εντάσσεται φέτος στην One Sea.


Φέρνοντας έναν πλούτο γνώσεων και εμπειρίας στην ανάπτυξη αυτόνομων ναυτιλιακών τεχνολογιών, η COSCO Shipping Technologies είναι επίσης το πρώτο μέλος της ένωσης από την Κίνα.
Με ισχυρό ιστορικό στη ναυτιλιακή καινοτομία, η COSCO Shipping Technology έχει αναπτύξει διάφορες τεχνολογίες που υποστηρίζουν αυτόνομες λειτουργίες επί του πλοίου. Αυτά περιλαμβάνουν ένα σύστημα αντίληψης συμπεριφοράς που στοχεύει στη μείωση των σφαλμάτων πλοήγησης και ένα σύστημα επίγνωσης της κατάστασης που αναμένεται να αναπτυχθεί σε δέκα σκάφη μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
Τον περασμένο μήνα, το MAHI, ένα spin-off του Project Mahi, εντάχθηκε επίσης στην One Sea, φέρνοντας περαιτέρω τεχνογνωσία στην αναπτυσσόμενη ένωση, η αποστολή της οποίας είναι να προωθήσει την κατανόηση των θαλάσσιων αυτόνομων επιφανειακών πλοίων.
Νωρίτερα φέτος, η One Sea συνεργάστηκε με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) για να προωθήσει την ανάπτυξη νέων διαστημικών υπηρεσιών που θα υποστηρίξουν τη μετάβαση του ναυτιλιακού τομέα προς την αυτόνομη ναυτιλία.
Η συνεργασία θα συνδυάσει τις γνώσεις της One Sea στον ναυτιλιακό τομέα και στην αυτόνομη ναυτιλία με την τεχνική ικανότητα και εντολή της ESA μέσω του προγράμματος Business Applications and Space Solutions για την υποστήριξη της ανάπτυξης και επίδειξης διαστημικών λύσεων για την αντιμετώπιση των αναγκών των χρηστών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter