Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην ρομποτική επενδύει η Fincantieri

0Fincantieri4

Η Fincantieri και το Ιταλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας υπέγραψαν επιστολή προθέσεων για να διερευνήσουν τη δυνατότητα έναρξης κοινών πρωτοβουλιών στον τομέα της ρομποτικής που θα εφαρμοστούν στην παραγωγή και την ασφάλεια των χειριστών/εργαζομένων.
Η συμφωνία υπογράφηκε από τον καθηγητή Giorgio Metta, επιστημονικό διευθυντή του Ιδρύματος του Ιταλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας, και από τον Pierroberto Folgiero, διευθύνοντα σύμβουλο και διευθύνοντα σύμβουλο της Fincantieri.
Η συνεργασία θα επικεντρωθεί αρχικά στην ανάπτυξη πρωτότυπων ρομποτικών συστημάτων, που περιγράφονται τόσο ως αυτόνομα όσο και ως συνεργατικά, για την εκτέλεση απομακρυσμένων επιθεωρήσεων και βοήθειας σε χειριστές για συγκεκριμένες δραστηριότητες παραγωγής και εφοδιαστικής, καθώς και για την εισαγωγή τεχνολογιών αφιερωμένων σε λειτουργίες υψηλού κινδύνου (συμπεριλαμβανομένης της εργασίας σε ύψος).
Στόχος της συνεργασίας είναι η βελτίωση των επιπέδων ασφάλειας των εργαζομένων και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών παραγωγής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter