Σαβ05042024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πληρωμή μετά…

0ZIM

Η ZIM ανακοίνωσε την ανάπτυξη της συνεργασίας της με την πλατφόρμα χρηματοδότησης διασυνοριακού εμπορίου 40Seas, ενσωματώνοντας την ευέλικτη λύση ψηφιακής χρηματοδότησης από την 40Seas μέσω της ιστοσελίδας της. Με τη λύση ψηφιακής χρηματοδότησης της 40Seas ενσωματωμένη στο ZIM και το Ship4wd, οι πελάτες θα μπορούν να αναβάλουν την πληρωμή για τα τέλη μεταφοράς για μέγιστη περίοδο 90 ημερών από την ημερομηνία τιμολογίου.
Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιήσουν την πιστωτική γραμμή 40Seas για τη χρηματοδότηση φορτίου, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας.
Ο Eli Glickman, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ZIM, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την 40Seas, η οποία συνεχίζει να υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε την πιο πελατοκεντρική εμπειρία εξυπηρέτησης. Η ZIM και η 40Seas είναι σταθερά ευθυγραμμισμένες με την προώθηση της ψηφιακής καινοτομίας στη ναυτιλιακή βιομηχανία και μαζί, ανυπομονούμε να ωθήσουμε τα όρια και να εξαλείψουμε τα εμπόδια που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση στο παγκόσμιο εμπόριο".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter