Σαβ05042024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διόρθωση «βλέπει» και η CMA CGM

0CMA

H CMA CGM ανακοίνωσε εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα για το σύνολο του έτους 2022, με τα έσοδα να αυξάνονται κατά 33% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η εταιρεία πέτυχε έσοδα 74,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το περιθώριο EBITDA αυξήθηκε κατά 3,4 μονάδες από το προηγούμενο έτος, με το EBITDA να φτάνει τα 33,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αντιπροσωπεύοντας περιθώριο 44,7%. Τα καθαρά έσοδα για το έτος ανήλθαν σε 24,9 δισεκατομμύρια δολάρια.
Κοιτάζοντας μπροστά, η εταιρία αναμένει επιδείνωση σε ολόκληρη την αγορά του κλάδου μεταφορών και logistics, με μια δύσκολη ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης καθώς αυξάνεται η παραγωγική ικανότητα και οι προοπτικές ζήτησης παραμένουν αβέβαιες.
«Ο όμιλός μας πέτυχε εξαιρετικά, ιστορικά αποτελέσματα το 2022 που μας επέτρεψαν να επενδύσουμε σημαντικά σε δραστηριότητες σε ολόκληρη την επιχείρησή μας, να επιταχύνουμε την ενεργειακή μας μετάβαση και να μοιραστούμε τη δημιουργημένη αξία με τους υπαλλήλους μας. Καθώς το εμπόριο επιστρέφει στο φυσιολογικό και οι ναύλοι μειώνονται, η στρατηγική μας και οι πρόσφατες επενδύσεις θα αποδειχθούν ακόμη πιο σημαντικές και μπορούμε να προσβλέπουμε στο 2023 με σιγουριά» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου CMA CGM Rodolphe Saadé,.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter