Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επενδύει η ΗΜΜ

0ημμ

Επενδυτικό σχέδιο 15 τρισεκατομμυρίων KRW (περίπου 11,3 δισεκατομμύρια δολάρια) έθεσε εφαρμογή η νοτιοκορεατική ναυτιλιακή εταιρεία HMM που στοχεύει να διαφοροποιήσει το επιχειρηματικό της χαρτοφυλάκιο για μελλοντική ανάπτυξη και να βελτιώσει τη θέση της ως ναυτιλιακή εταιρεία και εταιρεία logistics.
Συγκεκριμένα, η στρατηγική περιλαμβάνει την επέκταση της χωρητικότητας του στόλου των φιλικών προς το περιβάλλον πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε 1,2 εκατομμύρια TEU από τα σημερινά 820.000 TEU έως το 2026. Προγραμματίζεται επίσης η επέκταση των δραστηριοτήτων χύδην φορτίου με την αύξηση του στόλου της σε 55 πλοία από τα σημερινά 29 πλοία με το ίδιο χρονοδιάγραμμα.
η εταιρεία θα επενδύσει περισσότερα από 15 τρισεκατομμύρια KRW σε μια σειρά πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένης της εξασφάλισης βασικών περιουσιακών στοιχείων όπως πλοία, τερματικά και εγκαταστάσεις εφοδιαστικής κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών από το 2022 έως το 2026.
Από τα 15 τρισεκατομμύρια KRW, τα 10 τρισεκατομμύρια KRW θα διατεθούν για την ασφάλεια βασικών περιουσιακών στοιχείων, όπως πλοία, τερματικά σταθμοί και εγκαταστάσεις εφοδιαστικής. 5 τρισεκατομμύρια KRW έχουν προγραμματιστεί να ανατεθούν σε μελλοντικά στρατηγικά έργα για τη διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων της HMM.
Η νοτιοκορεατική εταιρεία θα επενδύσει επίσης 150 δισεκατομμύρια KRW στην ψηφιοποίηση βελτιώνοντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα που βασίζεται στο διαδίκτυο και επιταχύνοντας τις αναβαθμίσεις ERP.
Η HMM εξήγησε ότι η μελλοντική στρατηγική έχει καθιερωθεί για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη αβεβαιότητα που προκύπτει από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές συνθήκες και να θέσει γερά θεμέλια για βιώσιμη ανάπτυξη
Η εταιρία δήλωσε ότι θα συνεχίσει να ενισχύει τις φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες για ουδετερότητα άνθρακα το 2050 και να διερευνά την πιθανότητα παραγγελίας πλοίων που χρησιμοποιούν εναλλακτικά καύσιμα στο μέλλον.
Η HMM σκοπεύει επίσης να καταβάλει προσπάθειες Ε&Α σε ολόκληρη την επιχείρηση για τη χρήση καυσίμων με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα σε συνεργασία με βιομηχανικούς παράγοντες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter