Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο στόλο της Neptune Lines το «Neptune Barcelona»

0ΝεπτουνΒαρτσελόνα

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η τελετή ονοματοδοσίας και παράδοσης του νέου της πλοίου Neptune Lines «Neptune Barcelona», στο ευρωπαϊκό ναυπηγείο 3. Maj, στη Ριέκα της Κροατίας.
Ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία του Πρωθυπουργού της Κροατίας, κ. Andrej Plenković, του Υπουργού Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, κ. Davor Filipović, του Υπουργού Χωροταξίας, Κατασκευών και Κρατικής Περιουσίας της Κροατίας, κ. Ivan Paladina, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ελλάδας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη και της Πρέσβεως της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Κροατία, κ. Αντωνίας Κατζούρου. Νονά του πλοίου ήταν η κόρη της κ. Μελίνας Τραυλού, Μαριάνα.
«Είμαι ευγνώμων και υπερήφανη που καλωσορίζω τη NEPTUNE BARCELONA στην οικογένειά μας. Το όνομά της είναι σύμβολο της ιστορίας της Neptune, αλλά και της συνέπειάς μας στην οικοδόμηση αποτελεσματικών συνεργασιών ζωής» ανέφερε η πρόεδρος της Neptune Lines κ. Μελίνα Τραυλού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter