Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αφρική «βλέπει» η Hapag-Lloyd - Κερδοφόρο το 2021

0Hapag Lloyd

Ενισχύει την παρουσία της στην Αφρικανική ήπειρο η Hapag-Lloyd.

Η Γερμανικών συμφερόντων εταιρία διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων υπέγραψε συμφωνία με την Deutsche Afrika-Linien (DAL) βάση της οποίας το σύνολο των δραστηριοτήτων του στόλου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που έχει ή διαχειρίζεται η DAL περνούν στην Hapag-Lloyd.
Η DAL είναι ναυτιλιακή εταιρεία τακτικών γραμμών για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και λειτουργεί με τέσσερις υπηρεσίες τακτικών γραμμών μεταξύ Ευρώπης, Νότιας Αφρικής και Ινδικού Ωκεανού, έχει έδρα στο Αμβούργο και έχει παρουσία μέσω τρίτων πρακτόρων σε 47 χώρες παγκοσμίως.
Πέρυσι, η Hapag-Lloyd είχε αποκτήσει την εξειδικευμένη στην Αφρική μεταφορική NileDutch, η οποία ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία και την προσφορά υπηρεσιών της Hapag-Lloyd από και προς τη Δυτική Αφρική.

Επίσης η Hapag-Lloyd δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή της για το οικονομικό έτος 2021, γράφοντας έσοδα ύψους 26,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) του ομίλου αυξήθηκαν σε λίγο περισσότερα από 12,8 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τα λειτουργικά κέρδη (EBIT) ανήλθαν στα 11,1 δισεκατομμύρια δολάρια.
Επιπλέον, το καθαρό αποτέλεσμα του ομίλου βελτιώθηκε σε περίπου 10,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter