Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ABB παρουσίασε σύστημα αυτοματισμού C-CAMs για εμπορικά πλοία

0ABB

Παρουσιάστηκε το σύστημα αυτοματισμού C-CAMs της ABB που εφαρμόζεται στα συστήματα πλοίων, τη διαχείριση ισχύος, τον έλεγχο φορτίου και τη πλήρωση δεξαμενών, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και την ασφάλεια, επιτρέποντας ταχύτερη αντιμετώπιση προβλημάτων και συντήρηση, καθώς και ενισχυμένη επίγνωση της κατάστασης. Είναι η πρώτη λύση θαλάσσιου αυτοματισμού που διαθέτει μια επισκόπηση εφαρμογών για κινητά των δεδομένων του συστήματος, με τη δυνατότητα ABB™ Edgenius Operations Data Manager να παρέχει πρόσβαση στα δεδομένα συναγερμού και παρακολούθησης ανεξάρτητα από την τοποθεσία του χρήστη στο σκάφος.
«Τα C-CAMs ενσωματώνονται εύκολα με τα σχετικά συστήματα σκαφών και είναι προσβάσιμα και συντηρούνται εξ αποστάσεως για να διευκολύνουν τη συντήρηση και την επισκευή», δήλωσε ο Stian Torkildsen της ABB Marine &Ports. Πιστή στα πρότυπα ABB, η λύση είναι ασφαλής στον κυβερνοχώρο από το σχεδιασμό και βασίζεται σε αξιόπιστο και ισχυρό υλικό που επιτρέπει μεγάλη διάρκεια ζωής για όλα τα εξαρτήματα. Χάρη στο σχεδιασμό του συστήματος, τα C-CAMs είναι εύκολο να επανατοποθετούνται και το κόστος εγκατάστασης είναι περίπου 50 τοις εκατό χαμηλότερο από ό, τι για τα συμβατικά συστήματα θαλάσσιου αυτοματισμού.
Τα ανταλλακτικά και η τεχνική υποστήριξη είναι προσβάσιμα σε όλο τον κόσμο. Οι πλοιοκτήτες μπορούν επίσης να προσδιορίσουν τη συμπερίληψη του Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας (PEMS™) της ABB, το οποίο διασφαλίζει τη βέλτιστη χρήση των συνολικών πόρων ισχύος ενός σκάφους για την προώθηση ασφαλών, αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον λειτουργιών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter