Σαβ05042024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δεν… επηρεάστηκαν οι άλλες συμμαχίες

0Containers stacked

Η πρόσφατη ανακοίνωση για την διάλυση της συμμαχίας 2Μ (MAERSK – MSC) φαίνεται ότι δεν ενεργοποίησε το ντόμινο των εξελίξεων για ανάλογα διαλυτικά φαινόμενα στις λοιπές συμμαχίες του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων γεγονός που προς ώρας έχει «αδρανοποιήσει» σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας.


Η γερμανική εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Hapag-Lloyd, η οποία αποτελεί μέρος της Συμμαχίας, αποτελούμενη επίσης από τους Yang Ming, Ocean Network Express (ONE) και HMM, εκτιμά ότι δεν υπάρχει περιθώριο ανησυχίας για ένα «φαινόμενο ντόμινο».
«Η συμμαχία μας είναι αρκετά ισχυρή και σταθερή και έχουμε ένα συμβόλαιο μαζί μέχρι το 2030», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Hapag-Lloyd, Ρολφ Χάμπεν Γιάνσεν. «Δεν υπάρχει λόγος σε αυτό το σημείο να πιστεύουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε. Μπορούμε επίσης να δούμε τώρα βελτιωμένη συνεργασία μεταξύ των εταίρων και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό». Μάλιστα είπε ότι δεν υπήρχαν σχέδια ενσωμάτωσης της MSC ή της Maersk στη Συμμαχία ενώ απέρριψε επίσης τις φήμες της αγοράς ότι η Hapag-Lloyd θα μπορούσε να συγχωνευθεί με την ONE ως εντελώς αβάσιμες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter