Σαβ09142024

Last updateΣαβ, 14 Σεπ 2024 11am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Στην SMM HAMBURG το ΒΕΠ

0ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά θα δώσει για δεύτερη φορά το παρών στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας SMM HAMBURG, αφήνοντας εκ νέου έντονο το αποτύπωμά του στη στήριξη της εξωστρέφειας των μελών του!
Η πρώτη μας, επιτυχημένη συμμετοχή το 2022 στην «SMM HAMBURG» μας ανέδειξε πρωτοπόρους στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων - μελών στον κλάδο των παραναυτιλιακών επαγγελμάτων αλλά και ως εκείνους που άνοιξαν το δρόμο, δίνοντας το παράδειγμα και στα άλλα επιμελητήρια τα οποία θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά φέτος στην εν λόγω διοργάνωση.
Η δράση που λάβαμε για την απαραίτητη προετοιμασία αλλά και η άμεση και δίχως προβλήματα συνεργασία αιρετών, Υπηρεσίας και Enterprice Greece εντός του Αυγούστου -ενός συνήθως «νεκρού» μήνα λόγω των θερινών διακοπών-, αποδεικνύει ότι το επιχειρείν όταν βάζει στόχους ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες -ή και πολλές φορές, κόντρα σε αυτές-, δεν γνωρίζει από αργίες, άδειες και διακοπές.
Με γνώση της δυσκολίας του εγχειρήματος αλλά και των εμποδίων που τεχνηέντως επιχειρήθηκαν να δημιουργηθούν, παρείχαμε πλήρη ενημέρωση στα μέλη μας σε σχέση με τις δράσεις εξωστρέφειας του ΒΕΠ, με ταυτόχρονη και εξ’ολοκλήρου αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων, όπως τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και δια προσωπικής επικοινωνίας, απαντώντας σε κάθε ερώτημα.
Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι δεν πραγματοποιείται διαχωρισμός στα μέλη μας ανάλογα με το αντικείμενο δραστηριότητας, καθώς τα επιμελητήρια αφορούν ΟΛΟΥΣ, ανεξαρτήτως ΚΑΔ. Κατά συνέπεια, είναι λογική η αποστολή ενός ουδέτερου μέλους στην εν λόγω έκθεση, με μόνο σκοπό την εκπροσώπηση του ΒΕΠ και με την ταυτόχρονη διασφάλιση ότι δεν εξυπηρετεί προσωπικά οφέλη. Άλλωστε, με ποιο κριτήριο θα μπορούσε να πάει ένα μέλος που ασχολείται με συγκεκριμένο κλάδο, εξαιρώντας τα υπόλοιπα;
Οι εκπρόσωποί μας στoυς χώρους των περιπτέρων μας είναι επιχειρηματίες, καταρτισμένοι με αξιοσημείωτες επιδόσεις και περγαμηνές στον κλάδο τους, που για χρόνια δίνουν επιτυχημένη μάχη στο επιχειρείν. Έτσι, φροντίζουμε να τηρούμε αξιοκρατικές διαδικασίες στην επιλογή τους ούτως ώστε, να μην υπονοείται ιδιοτελές συμφέρον από τη συμμετοχή τους στο περίπτερο μας.
Το περίπτερό μας στην SMM δίνει τη δυνατότητα προβολής υπηρεσιών και προϊόντων στα μέλη μας, αλλά και δια του αρμόδιου εκπροσώπου της ενημέρωσης για τις αξιόλογες επιχειρήσεις - μέλη μας στον κλάδο της ναυτιλίας. Εργαζόμαστε με σκοπό την προτεραιοποίησή τους, απομακρύνοντας τις λογικές περιπτέρων «μελών διοίκησης» σε εκθέσεις κι εν προκειμένω, εστιάζουμε στην ποιότητα των εκθετών μας με μεγαλύτερα περίπτερα και ουσιαστικά ανταποδοτικά οφέλη από την συμμετοχή τους.
Χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης με τα μέλη μας και γνωρίζοντας από «πρώτο χέρι» τις ανάγκες τους, αφουγκραστήκαμε την άποψή τους σε σχέση με την έλλειψη επιθυμίας συμμετοχής τους σε εκθέσεις που έχουν χάσει τον σκοπό τους -όπως τονίζουν-, εκθέσεων χωρίς λόγο και επί της ουσίας κέρδος. Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τα μέλη μας και να αξιοποιήσουμε νέα εργαλεία εξωστρέφειας.
Το ΒΕΠ επιτέλους βρίσκεται ως πρωτοπόρος των εξελίξεων και όχι ως ακόλουθος αυτών. Εξελισσόμαστε προς το καλύτερο και κοιτάμε μπροστά για το επιχειρείν, με το βλέμμα στην εξωστρέφεια, το κλειδί δηλαδή για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter