Παρ05102024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε εκπτωτικό πρόγραμμα για το 2021-2022

0celestyal experience

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε εκπτωτικό πρόγραμμα για early bookings σύμφωνα με το οποίο εξοικονομείται το 25% και αφορά ταξίδια το 2021 και 2022 με προορισμό τα Ελληνικά νησιά και κρουαζιέρες στην ανατολική μεσόγειο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται έως 28 Φεβρουαρίου του 2021.


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, καταναλωτές που πραγματοποιούν τις εν λόγω κρατήσεις δύναται να επωφεληθούν και από μία έκπτωση 50% για τον δεύτερο επιβάτη με τον οποίο θα μοιραστεί μία σουίτα (σε ταξίδια του 2022) και υφίστανται προσφορές για τρίκλινες και τετράκλινες σουίτες, μειωμένα συμπληρώματα για ένα άτομο ( reduced solo supplement) της τάξης του 15% και δωρεάν COVID-19 ιατρική ταξιδιωτική ασφάλιση για ταξίδια τον Ιούνιο του 2021.
«Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι αισθάνονται ολοένα και πιο αισιόδοξοι και ονειρεύονται να ξαναταξιδέψουν και έτσι είμαστε αποφασισμένοι να καταστήσουμε την επιστροφή τους στην κρουαζιέρα πολύ δελεαστική», είπε ο Leslie Peden, στέλεχος του εμπορικού τμήματος της Celestyal Cruises.
Μεταξύ των κρουαζιέρων που αφορά το εκπτωτικό πρόγραμμα είναι:
-Η τριήμερη κρουαζιέρα “Iconic Aegean,” που ξεκινάει από $489 το άτομο σε δίκλινο. Αυτό το ταξίδι ξεκινάει από την Αθήνα και πραγματοποιεί στάσεις στην Μύκονο, Πάτμο, Κρήτη και Σαντορίνη και στο Kusadasi της Τουρκίας.
- Η τριήμερη κρουαζιέρα “Iconic Discovery,” που ξεκινάει από $489 το άτομο σε δίκλινο. Αυτό το ταξίδι ξεκινάει από την Αθήνα και πραγματοποιεί στάσεις στην Σύρο και στην Σαντορίνη και στο Kusadasi της Τουρκίας.
- Η τετραήμερη κρουαζιέρα “Iconic Aegean,” που ξεκινάει από $599 το άτομο σε δίκλινο. Αυτό το ταξίδι ξεκινάει από την Αθήνα και πραγματοποιεί στάσεις στη Σύρο, Ρόδο, Σαντορίνι και στο Kusadasi της Τουρκίας.
- Η επταήμερη κρουαζιέρα “Idyllic Aegean,” που ξεκινάει από $1,019 το άτομο σε δίκλινο. Αυτό το ταξίδι ξεκινάει από την Αθήνα και πραγματοποιεί στάσεις στη Ρόδο, στον Άγιο Νικόλαο, στη Σαντορίνη, Μύλο, Μύκονο και στο Kusadasi της Τουρκίας.
- Η επταήμερη κρουαζιέρα “Eclectic Aegean,” που ξεκινάει από $1,019 το άτομο σε δίκλινο. Αυτό το ταξίδι ξεκινάει από την Αθήνα και πραγματοποιεί στάσεις στη Κωνσταντινούπολη και Canakkale (Αρχαία Τροία) της Τουρκίας και Θεσσαλονίκη, Βόλο (Μετέωρα) και Σαντορίνη.
- Η επταήμερη κρουαζιέρα “Three Continents”, που ξεκινάει από $1,019 το άτομο σε δίκλινο. Αυτό το ταξίδι ξεκινάει από την Αθήνα και πραγματοποιεί στάσεις στο Port Said της Αιγύπτου, στο Ashdod του Ισραήλ, στην Λεμεσό της Κύπρου, στη Ρόδο και στο Kusadasi της Τουρκίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter