Κυρ05192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΛΙΜΠΕΡΤΥ

0liberty3

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Λίμπερτυ συνήλθε εκτάκτως την 7η Μαΐου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του, κ. Γεωργίου Τσαβλίρη, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη:«Απόδοση οφειλομένων τιμών στον αποβιώσαντα Καπετάν Βαγγέλη Κούζιλο»  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως και ενημέρωσε το σώμα για το θλιβερό άγγελμα της εκδημίας του Καπετάν Βαγγέλη Κούζιλου, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Ομίλου και
σημάδεψε με την ακούραστη δράση του την ανάδειξη του πλωτού μουσείου «Ελλάς Λίμπερτυ» ως φάρου της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας και της συμβολής της στην ανάπτυξη της χώρας.
Τα μέλη του Δ.Σ. αποδεχόμενα ομοφώνως τη σχετική εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ. ως έκφραση του ελαχίστου φόρου τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος αποφάσισαν:
1) Την έκφραση εγγράφως των συλλυπητηρίων του Δ.Σ. του Ομίλου προς τους οικείους του εκλιπόντος δια
σχετικής επιστολής υπογραφεισομένης από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
2) Την αποστολή στεφάνου εκ μέρους του Ομίλου.
3) Την έκδοση και δημοσίευση του κατωτέρω ψηφίσματος
«Ο Όμιλος Φίλων Λίμπερτυ αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη έναν από τους πρωτεργάτες του που με την προσωπική του δράση σημάδεψε την ιστορία του Ομίλου, τον Καπετάν Βαγγέλη Κούζιλο. Ο εκλιπών υπήρξε αγωνιστής που υπερασπίστηκε αδιαπραγμάτευτα της αξίες και τα ιδανικά του Έλληνα πλοιάρχου, του Έλληνα ναυτικού. Με την ακάματη και συνεχή δράση του σημάδεψε την πορεία του ομίλου και την ευόδωση των σκοπών του και είχε αποφασιστική συμβολή στην εμπέδωση της ιδέας του Ελλάς Λίμπερτυ.Η οικογένεια του
Ομίλου Φίλων Λίμπερτυ εύχεται να είναι καλοτάξιδος ο Καπετάν Βαγγέλης στο μεγάλο ταξίδι που ξεκινά σήμερα και εύχεται να τον κατατάξει ο Κύριος με τους δίκαιους και αγαθούς, όπως του αρμόζει.
Αιωνία σου η μνήμη Καπετάν Βαγγέλη»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter