Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Όλο… το master plan

Cosco terminal 9403

Παγιωμένη και αμετακίνητη φαίνεται πως είναι η θέση του ΟΛΠ-COSCO περί της αναγκαιότητας να προχωρήσει συνολικά το επενδυτικό master plan του Οργανισμού.

Το σχέδιο που εκτέθηκε σε ένα σχοινοτενή εξαντλητικό διάλογο έχει περάσει από διάφορες φάσεις ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, αναπτυχθεί σενάρια περί της τμηματικής του έγκρισης. Σενάρια που μάλλον προβληματίζουν τον Οργανισμό ο οποίος διατηρεί την εκπεφρασμένη διάθεση να προβεί σε μία σειρά επενδύσεις οι οποίες είναι γνωστές στους οικονομικούς παράγοντες του Πειραϊκού χώρου αλλά και της κυβέρνησης. Η «αδράνεια» πάντως ,που έχει γίνει αντιληπτή και από το διεθνές επενδυτικό περιβάλλον, φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές του ΟΛΠ-COSCO χωρίς να αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο, αν τα πράγματα συνεχίσουν να εξελίσσονται έτσι,ακόμη και την προσφυγή κατά του Δημοσίου και με δεδομένο ότι οι επενδύσεις αυτές έχουν συνδεθεί με την αναπτυξιακή τροχιά που έχει θέσει η COSCO με στόχο το λιμάνι του Πειραιά να έρθει στην πρώτη θέση της κατάταξης των λιμένων της Μεσογείου.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter