Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μεταστεγάζει τα κεντρικά της η DP World

0DPWorld

Η DP World ανακοίνωσε σχέδια για τη μεταφορά της παγκόσμιας έδρας της στο Expo City Dubai, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας από τοπικό φορέα εκμετάλλευσης λιμένων σε παγκόσμιο πάροχο λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας.
Τα νέα κεντρικά γραφεία της DP World, τα οποία εκτείνονται σε εννέα ορόφους και 37.300 τετραγωνικά μέτρα, θα στεγάσουν περίπου 800 αφοσιωμένους υπαλλήλους και θα χρησιμεύσουν ως πλατφόρμα για τους πελάτες και τους συνεργάτες να συνεργαστούν άμεσα με το χαρτοφυλάκιο της DP World, το οποίο περιλαμβάνει λιμάνια και τερματικούς σταθμούς, θαλάσσιες υπηρεσίες, logistics και τεχνολογία.
Σύμφωνα με την DP World, οι δύο πρώτοι όροφοι είναι αφιερωμένοι στην αλληλεπίδραση με τους ενδιαφερόμενους και τους τουρίστες, που κυμαίνονται από περιστασιακές συναντήσεις και εστιατόρια έως VIP αίθουσες συνεδριάσεων και υπηρεσίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο θα περιλαμβάνει μια βιώσιμη προσέγγιση στην κατασκευή του κτιρίου, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για την περιοχή.
Το έργο ενσωματώνει επίσης τη χρήση ηλεκτρικών αμαξιδίων γκολφ ως μέσο μεταφοράς, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση μεταξύ διαφόρων περιοχών του χώρου του έργου. Αυτά τα καροτσάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από το προσωπικό όσο και από τους επισκέπτες, διευκολύνοντας το ταξίδι σε όλη την εγκατάσταση.
Από την ίδρυσή της με το σημερινό της όνομα τον Σεπτέμβριο του 2005, η DP World έχει την έδρα της στο Jebel Ali, στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της στο λιμάνι και την ελεύθερη ζώνη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter