Παρ05032024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Και το Duisburg στο «παιχνίδι» του υδρογόνου

0ΥδρογόνοΔεξ

Ο μεγαλύτερος κόμβος συνδυασμένων μεταφορών επι Ευρωπαϊκού εδάφους το Duisburg εισέρχεται επιχειρηματικά σε θέματα διαχείρισης «πράσινου» υδρογόνου. Σε πρώτη φάση θα στεγάσει τα νέα ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία για τον πάροχο λύσεων υδρογόνου Plug Power σε μια προσπάθεια να αναπτύξει την πράσινη οικονομία υδρογόνου.
Επίσης θα επιτρέψει στην Plug Power να αξιοποιήσει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της βιομηχανικής περιοχής της περιοχής του  , συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης συγκέντρωσης πελατών logistics και μεταφορών και ειδικευμένου εργατικού δυναμικού. Το λιμάνι θα προσφέρει επίσης στην εταιρεία άμεσες θαλάσσιες συνδέσεις εφοδιαστικής αλυσίδας με την Αμβέρσα στο Βέλγιο και το Ρότερνταμ στις Κάτω Χώρες.
Στη εγκατάσταση έκτασης 70.000 τετραγωνικών ποδιών θα στεγαστείι ένα κέντρο καινοτομίας με εργαστήρια μηχανικής, ένα κέντρο παρακολούθησης, διαγνωστικών και τεχνικής υποστήριξης, ηλεκτρολυτική εγκατάσταση που επιτρέπει την παραγωγή πράσινου υδρογόνου, ένα κέντρο απογραφής και εφοδιαστικής και έναν χώρο εκπαίδευσης.
Οι υλικοτεχνικές περιοχές του λιμανιού μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν μελλοντική επέκταση εάν χρειαστεί, επιτρέποντας στην εταιρεία Plug Power να εκπληρώσει τα αναπτυξιακά της σχέδια στην Ευρώπη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter