Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στόλος AGVs για το HHLA με «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμα

0hhla agvs

Αυτοματισμών συνέχεια για το Container Terminal Altenwerder στο Αμβούργο το οποίο και παρέλαβε πρόσφατα το τελευταίο από τα δεκαέξι ηλεκτροκινούμενα τηλεκατευθυνόμενα οχήματα μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων γνωστά ως AGVs.

Σύμφωνα με τον hamburger Hafen und Logistik (HHLA) τα δύο τρίτα του στόλου AGV του CTA είναι ηλεκτροδοτούμενα ενώ μέχρι το τέλος του 2022, οι σχεδόν 100 μεταφορείς εμπορευματοκιβωτίων χωρίς οδηγό θα υποστούν περαιτέρω εκσυγχρονισμό και θα μετατραπούν σε μονάδες με μπαταρίες ταχείας φόρτισης.
Η προμήθεια των ηλεκτροκινούμενων AGVs , έγινε με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Κλίματος, Ενέργειας και Γεωργίας του Αμβούργου και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος επιδοτήσεων «Energiewende in Unternehmen», αποτελεί σημαντική συνιστώσα της στρατηγικής βιωσιμότητας του HHLA. Στόχος του λιμένα είναι να μειωθεί κατά το ήμισυ co2 εκπομπών έως το 2030 και να επιτευχθεί κλιματική ουδετερότητα σε ολόκληρο τον Όμιλο έως το 2040.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter