Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σύμφωνη με την ιδιωτικοποίηση ΟΛΠ η ΒΙΠΑΣ ΑΕ

vipas logo

Σήμερα, 5 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ μεταξύ του Δ.Σ. του Επιχειρηματικού Πάρκου Σχιστού και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόλα παριστάμενων και Μελών του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ.Κατά την σύσκεψη αυτή έγινε εκτενής αναφορά στα θέματα του λιμανιού του Πειραιά και ειδικά στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Επιχειρηματικού Πάρκου Σχιστού κ. Ιωάννης Πολυχρονόπουλος και το Μέλος του Δ.Σ. κ. Θεόδωρος Πιτσιρίκος παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Σχιστού λόγω της απαξίωσης και ουσιαστικά της υπολειτουργίας της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος κατά τα τελευταία χρόνια.

Η παρούσα αρνητική κατάσταση προέρχεται κατά κύριο λόγο από την στασιμότητα που παρατηρείται σχετικά με την ιδιωτικοποίηση ου Ο.Λ.Π. Α.Ε. η οποία ιδιωτικοποίηση μας βρίσκει σύμφωνους. Τονίσθηκε ότι αυτή η απραξία των τελευταίων ετών δεν μπορεί να συνεχισθεί διότι θα συμπαρασύρει στην καταστροφή τον Κλάδο της Ναυπηγοεπισκευής γενικά, με συνέπεια την απώλεια των θέσεων εργασίας τόσον της κύριας απασχόλησης όσον και της δευτερεύουσας.

Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιος Πιτσιόλας άκουσε με πολύ ενδιαφέρον όσα προτάθηκαν και υπεσχέθη ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την επίλυση των προβλημάτων εντός των πλαισίων που θα αποφασίσει η Ελληνική Κυβέρνηση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter