Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΜΥΛΕ: Δικαιωνόμαστε για τους αγώνες μας

georgakopoulos OMILE

«Εδώ και ένα χρόνο δίνουμε τον αγώνα σε κάθε μορφής ιδιωτικοποίηση έχοντας δημιουργήσει ένα ευρύ μέτωπο πολιτικών και αυτοδιοικητικών συμμαχιών. Σήμερα μπροστά στις νέες εξαγγελίες, αλλά και τις χθεσινές της νέας ηγεσίας του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας, και Τουρισμού δηλώνουμε δικαιωμένοι για τον αγώνα . Θα συνεχιστεί η προσπάθεια ενίσχυσης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών και της ανάπτυξης τους αλλά και της ενίσχυσης των θεσπισμένων μέσα από τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας των εργασιακών σχέσεων σε όλο το εύρος του λιμανιού.

Σε κάθε περίπτωση η αγωνιστικότητα αποτελεί αναντικατάστατο στοιχείο της Ομοσπονδίας».

Τη δήλωση αυτή έκανε πριν από λίγο στο TheSeaNation, ο Πρόεδρος της ΟΜΥΛΕ Γ. Γεωργακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές και σημερινές τοποθετήσεις του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα αναφορικά με το θέμα του σταματήματος της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης των ΟΛΠ και ΟΛΘ.

Να υπενθυμίσουμε ότι υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη σήμερα στις τελετές παράδοσης-παραλαβής είχαν κατά περίπτωση ανακοινώσει στους τομείς τους το σταμάτημα των ιδιωτικοποιήσεων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter