Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Φορτοεκφορτωτές απειλούν να κλείσουν όλα τα λιμάνια

fortoekfortotes-poreia

Με κλείσιμο όλων των εμπορικών λιμανιών, προειδοποιεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας φορτοεκφορτωτών Συμεών Λευτεριώτης, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση μέχρι την Μ. Εβδομάδα στην απομείωση που υπέστησαν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λευτεριώτης, εάν δεν υπάρξει θετική έκβαση ενδεχομένως να κλείσουν όλα τα εμπορικά λιμάνια, λαχαναγορές, βιομηχανία ζαχάρεως και όπου υπάρχει εργαζόμενος της ομοσπονδίας φορτοεκφορτωτών.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φορτοεκφορτωτών έξω από το υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους, όπου και σημειώθηκε ένταση, όταν οι διαδηλωτές έφτασαν έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, στην οδό Πανεπιστημίου.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα και επιχείρησαν να μπουν στην τράπεζα, με αποτέλεσμα την επέμβαση των ΜΑΤ που έσπευσαν να τους απωθήσουν.

Ακολούθησαν συγκρούσεις σώμα με σώμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις διαδηλωτές, ενώ ένας διαδηλωτής λιποθύμησε από τα χημικά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter